Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909

дзіўна, файлы ложак scenic 130 л. с.

IMG_20141103_200523.jpg
    PicsArt_1415049949266.jpg
    Scenic Patino.zip

Я прыкладаю фота экрана і файл scenic 130cv азнаеміцца з гала-v54. Я хацеў бы ведаць, ад пі? экспертаў, што пу? быць паспяховым, улічваючы, што чытаць ? працягласць вельмі мала (каля 10-15 сек) і на індыкатары ў працэнтах і засталася на 0%, нягледзячы на sw дала чытання ok і выключыць запальванне, і я, і ўключаны вентылятар. ? гэты файл, адкрыўшы яго з дапамогай titanium мне не знайсці ніякіх драйвераў і ў 2d відаць толькі прамую лінію. Што я toppato??

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    IMG_20141103_200523.jpg
    PicsArt_1415049949266.jpg
    Scenic Patino.zip

Я прыкладаю фота экрана і файл scenic 130cv азнаеміцца з гала-v54. Я хацеў бы ведаць, ад пі? экспертаў, што пу? быць паспяховым, улічваючы, што чытаць ? працягласць вельмі мала (каля 10-15 сек) і на індыкатары ў працэнтах і засталася на 0%, нягледзячы на sw дала чытання ok і выключыць запальванне, і я, і ўключаны вентылятар. ? гэты файл, адкрыўшы яго з дапамогай titanium мне не знайсці ніякіх драйвераў і ў 2d відаць толькі прамую лінію. Што я toppato??
    чытання ? усе ў ff не прыняць яго пад увагу, ен toppato інструмент " савет bdm для гэтага ecu
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я на адной з іх я страціў кадавання фарсунак толькі, каб зрабіць дадзеныя ecu з mpps, а затым перайсці bdm, вы ўпэўненыя, што выбралі пратакол правільна, каб прачытаць, з ладу не можа чытаць, гэта павінна быць edc16c3.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я на адной з іх я страціў кадавання фарсунак толькі, каб зрабіць дадзеныя ecu з mpps, а затым перайсці bdm, вы ўпэўненыя, што выбралі пратакол правільна, каб прачытаць, з ладу не можа чытаць, гэта павінна быць edc16c3.
    Я чытаў, з певень v54 2 разы і кадоўкі я не страціў аўтамабіль ? размеркаваная. Акрамя таго, я сумняваюся, пратаколы няправільна, чаму? я абраў той, cos? з імем ад sw eobd2 galletto "1.9/2.0 dci-E4 bosch EDC16CP33/С36", а ў тым, што машына ў буклет ? ?4. Я мяркую, затым, што ідзяце выбралі, што і папярэдні. Сення, калі я магу, я стараюся. ? gi? што мы, я дабраславіў файл для кадавання, якія павінны быць захаваны ў бакі, я на sw я не знайшоў ніякай магчымасці? каб зрабіць гэта..і я не прасіў нічога. Даючы ok inj supported што гэта значыць, што закон разам з файлам врі?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    у вас есць голас інжэктар coder can, каб чытаць і пісаць у iettori, чытанне ў вас nsia у can, што ў k для edc16cp33 паспрабуйце іх абодва , але я паспрабаваў б я нават з edc16c3.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Тады я прачытаў файлаў з пратаколу edc16c3/9 ? усе прайшло гладка. Файл 1024 кб (confermatemi ласкава, калі ? правільны памер) . На самай справе ў нататках, проста абраў пратакол, папярэдзіў мяне, каб прачытаць коды фарсунак, перш чым пісаць, але на практыцы я не знайшоў ні аднаго акенца, і з голасам, каб зрабіць гэта. Хто-то сказаць мне, чаму? Памятаю, што я певень V54

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    у вас есць голас інжэктар coder can, каб чытаць і пісаць у iettori, чытанне ў вас nsia у can, што ў k для edc16cp33 паспрабуйце іх абодва , але я паспрабаваў б я нават з edc16c3.
    Прабач (я зараз не ў пер'і, каб адкрыць праграму на пк), але гэты пункт, то вы можаце убачыць, перш чым выбраць драйверы і машыны?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вядома, пры выбары мадэлі (у вашым выпадку scenic) глядзіце вышэй у спісе аўтамабіляў, і вы знойдзеце яго голас, што я сказаў вам, перш чым вы карыстаецеся, што і гэтага не было часу на чытанне.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Файл scenic confronto.rar

вядома, пры выбары мадэлі (у вашым выпадку scenic) глядзіце вышэй у спісе аўтамабіляў, і вы знойдзеце яго голас, што я сказаў вам, перш чым вы карыстаецеся, што і гэтага не было часу на чытанне.
    Ок, дзякуй ugoboss я знайшоў варыянт для чытання файла фарсунак. (Часам rincoglionisco...). Цяпер я прашу вас яшчэ аб ласцы. Прыкладаю 2 файла врі (адзін з якіх ? мой, а іншага я не знайшоў у сеткі). Ecm я d? той жа драйвер і адрозненні, яны ўсе ў пачатку і ў канцы файла. Мне пацвердзілі, што розніца заключаецца толькі ў тым, што пі? поўны ? чытаў, у bdm, а не паслядоўны, як і іншыя?
    Мой пытанне ? ці можна яго выкарыстоўваць як bk перапісаць у bdm, калі я заступіў запісу ў паслядоўны? Вядома, перапісаўшы затым кадаваньне фарсунак, калі неабходна. Дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Файл scenic confronto.rar

Ок, дзякуй ugoboss я знайшоў варыянт для чытання файла фарсунак. (Часам rincoglionisco...). Цяпер я прашу вас яшчэ аб ласцы. Прыкладаю 2 файла врі (адзін з якіх ? мой, а іншага я не знайшоў у сеткі). Ecm я d? той жа драйвер і адрозненні, яны ўсе ў пачатку і ў канцы файла. Мне пацвердзілі, што розніца заключаецца толькі ў тым, што пі? поўны ? чытаў, у bdm, а не паслядоўны, як і іншыя?
    Мой пытанне ? ці можна яго выкарыстоўваць як bk перапісаць у bdm, калі я заступіў запісу ў паслядоўны? Вядома, перапісаўшы затым кадаваньне фарсунак, калі неабходна. Дзякуй
    я не бачу файлы.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •