Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 25
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    32

карту 159 не прызнаная ecm, як гэта зрабіць?

прывітанне, хлопцы, я скапіяваў карту ад alfa romeo 159 2006 года
    але ecm мяне не прызнае нічога... можа быць, я павінен знайсці новую версію ecm або я дрэнна скапіявалі карту? прыкладаю файл zip з таго, што я мог захаваць у стадыі стварэння крычы.

дзякуй, і добрага нядзелі
    159EDC16C39.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    прывітанне, нават не мне, знайсці драйвер
    аўтамабіль быў ужо? супастаўляецца?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    32
    шчыра кажучы, не ведаю " практычна гэты адзін купіў яе..ад 2 месяцаў...
    сення паспрабую ў risalvarmi файл, магчыма, я няправільна нешта..
    я хацеў ўставіць карту, што я іншага 159 заўседы EDC16C39 але я не ўпэўнены, калі я магу захаваць яе на гэта альфа..
    вы што мне параіце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў succdfrutt Visualizza Messaggio
    прывітанне, хлопцы, я скапіяваў карту ад alfa romeo 159 2006 года
    але ecm мяне не прызнае нічога... можа быць, я павінен знайсці новую версію ecm або я дрэнна скапіявалі карту? прыкладаю файл zip з таго, што я мог захаваць у стадыі стварэння крычы.

дзякуй, і добрага нядзелі
    159EDC16C39.rar
    З чаго ты чытаць? Вядома ? на магнітнай стужцы. Дайце нам ведаць,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    16
    Ад тое, што вы кажаце, відаць, што вы не вельмі дасведчаны адлюстраванняў....савет у такіх выпадках ? вучыцца лепш, як усе гэта працуе, каб не дапускайце пашкоджання! ;-)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    файл, які вы запампавалі ? быў defappato і змянілі абмежавальнік хуткасці.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў pititec Visualizza Messaggio
    Ад тое, што вы кажаце, відаць, што вы не вельмі дасведчаны адлюстраванняў....савет у такіх выпадках ? вучыцца лепш, як усе гэта працуе, каб не дапускайце пашкоджання! ;-)
    Мне шкада, сказаць табе, дарагі сябар,? як вы "вы, напэўна, ведаеце, як ЭКСПЕРТ ЗАРЭГІСТРАВАНЫ", - па меншай меры ? тое, што вы робіце, думаць, як напісаць і вы адносінах да іншых карыстальнікам форуму-калі файл не распазнаецца драйверамі на тытан або іншы sw, гэта азначае, што карта не ? арыгінал або інтэрфейс ? выкарыстоўваецца для чытання файлаў працуе дрэнна....і страціў некалькі бітаў.... (гэта ? сэнс які тлумачыць тое, што я сказаў у пасце, што сказаў ніжэй: "З чаго ты чытаць? Вядома ? супастаўляецца").
    Ад твайго адказу, ты прымушаеш мяне зразумець, што вам падабаецца, каб ачарніць іншых, каб выйсці. Вы павінны ведаць, што гэта не есць добра.
    Far? выгляд, што не бачыў, што ты напісаў, у адваротным выпадку мы рызыкуем прымусіць вас выдаліць з Форуму, і я аддаю перавагу, каб вы заставаліся, так? даведайцеся што-то новае, так і на картах і на паводзіны...
    Вы маглі б зрабіць, толькі канструктыўную крытыку, чаму? і толькі тыя, якія я магу прыняць я, як і адміністратары форуму.

Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    16
    Мне шкада вас прыняць cos?, акрамя таго, мае паведамленне не тычылася вас, а ? асноўнае правіла, тое, што я сказаў. Відавочна, што кансенсусу ў гэтых форумах павінна быць характару. Нягледзячы на грані пераўтварэнні ў працягу некалькіх гадоў, я не мару асуджаць, няма, наадварот, думаю, што есць шмат, каб вучыцца тут, і ўсюды, многія калегі падаюць сваім вопытам. Сказаўшы гэта, як вы ведаеце, пры адкрыцці файла (ori або мод) у табліцы тэкставы фармат знаходзіцеся ў яго код, што дазваляе звязаць яго (калі ен не ў аўто) да сваім уласным устаноўкам, і гэта дазваляе зняць усе сумневы ў тым, ці змогуць загрузіць або менш, чым файл, што яго калега, вы апынецеся ў іншы 159. Калі ен postasse гэты файл, я упэўнены, напрыклад, што многія могуць адказаць на яго (як ugoboss зрабіў для першага) на сумяшчальнасць з такога аўтамабіля. вось і ўсе. я спадзяюся, што іншыя не маюць сказіў, як вы ў папярэднім паведамленні (ок?)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    прывітанне тады, калі гэты файл ? рэдагавана проста раздушыць клавішы або як я зрабіў, убачыўшы тры канчатковыя лічбы, hw і sw, то зрабіце пошук драйвера ўручную і паглядзець, што табе адкрывае з драйвер a144 871.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    138
    Citazione Першапачаткова Напісаў pititec Visualizza Messaggio
    Мне шкада вас прыняць cos?, акрамя таго, мае паведамленне не тычылася вас, а ? асноўнае правіла, тое, што я сказаў. Відавочна, што кансенсусу ў гэтых форумах павінна быць характару. Нягледзячы на грані пераўтварэнні ў працягу некалькіх гадоў, я не мару асуджаць, няма, наадварот, думаю, што есць шмат, каб вучыцца тут, і ўсюды, многія калегі падаюць сваім вопытам. Сказаўшы гэта, як вы ведаеце, пры адкрыцці файла (ori або мод) у табліцы тэкставы фармат знаходзіцеся ў яго код, што дазваляе звязаць яго (калі ен не ў аўто) да сваім уласным устаноўкам, і гэта дазваляе зняць усе сумневы ў тым, ці змогуць загрузіць або менш, чым файл, што яго калега, вы апынецеся ў іншы 159. Калі ен postasse гэты файл, я упэўнены, напрыклад, што многія могуць адказаць на яго (як ugoboss зрабіў для першага) на сумяшчальнасць з такога аўтамабіля. вось і ўсе. я спадзяюся, што іншыя не маюць сказіў, як вы ў папярэднім паведамленні (ок?)
    у наступны раз, перш чым пісаць бздура, як прыводжу ніжэй: "тое, што вы кажаце, відаць, што вы не вельмі дасведчаны адлюстраванняў....савет у такіх выпадках ? вучыцца лепш, як усе гэта працуе, каб пазбегнуць, каб danni!",....па-мойму, табе варта медытаваць... а чаму? ты не ведаеш, і навыкі іншых, што год ззаду іх вялікі вопыт, і, як іншыя, не ведаючы вашыя не дазваляюць сабе крытыкаваць...
    У любым выпадку, мы робім выгляд, што нічога і мы ідзем наперад.
    Калі вам патрэбныя тлумачэнні або які-то рада, або ацаніць некаторыя праблемы, на якой-небудзь карце, вы можаце мне перашкаджаць спакойна, sar? у вашым распараджэнні, без крыўдаў!.. ;-D

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •