Вынікі з 1 па 8 з 8

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    21

Рэзервовае капіяванне ECU ў BDM

Я павінен задаць пытанне, што можа быць ? gi? браніравалі, але я не знайшоў на форуме

У парытэт? SW і HW, для рэзервовага BDM, вы можаце? хуткую пераноснага ecu ў памеры SW і HW?
    я перакладаю лепш, перакладзеныя вітай

Калі я праграмаваць ECU майго 159 1.9 jtdm 150cv, блок, і я не зрабіў рэзервовую копію ў bdm, я магу прымацаваць адзін, які мае той жа нумар hw і sw, а затым аднавіць эбу?
    Або ? лепш мець свой уласны рэзервовага капіявання, каб трымаць у архіў, калі вы ніколі не мелі праблем?

Дзякуй за любыя адказы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    той жа sw і вы hdw

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі вы пішаце рэзервовую копію на іншы блок з той жа sw і hw павінны зрабіць scodifica часткова на e2prom, таму што ў іх есць дадзеныя иммо, і тады вам прыйдзецца riscrivergli свае фарсункі, так ? заўседы лепш зрабіць рэзервовую копію перад сваей ecu, таму ў выпадку блакавання. унутры ўсе, і вы на месцы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    21
    Добра, вы мне пацвердзілі мае сумневы

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    І калі б вам не быць уладальнікам файлаў золата e2prom і мікра - (чаму? можа быць, вы ? ложак, БД), вы можаце? пісаць, магчыма, усе яшчэ рэзервовае капіяванне (e2eprom, мікра-і flash)? адной і той жа машыне той жа канфігурацыі рухавіка, але з HW і SW па-рознаму..? (Вядома, eseguento у scodificare частковай ключ)..?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    21
    але выбачайце, у рэзервовай копіі..файл не будзе такім жа, крычы, што вы чытаеце праз OBD?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў huntersub84 Visualizza Messaggio
    але выбачайце, у рэзервовай копіі..файл не будзе такім жа, крычы, што вы чытаеце праз OBD?
    не, eobd чытаць толькі частка, дзе есць карты, так што калі запісаць гэты файл у bdm машыны не ўпэўнены, таму што не хапае ўсе кіраванне, а калі напісаць файл-ложак у bdm у паслядоўны запісвае ўсе ў камплекце.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    21
    Легендарны Уга, ты мне, здымаючы вялікія сумневы, як паглядзець праз BDM, я ніколі не працаваў і, перш чым пакласці руку на што-небудзь, я аддаю перавагу, каб паведаміць мне! Дзякуй, заўседы вельмі

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •