Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Абмеркаванне: Вопыт defap і egr 1.6 mjet 120cv

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43

Вопыт defap і egr 1.6 mjet 120cv

Прывітанне ўсім, сення я зрабіў свой першы defap на маім Брава 1.6mjet EDC16+c39, прывяду яго тут, каб іншыя маглі мець пасведчанне аперацыі і не толькі галаслоўныя словы, я зачыніў EGR, а затым апрацоўкі файла з раз і правільны біт засмечвання, у дыягностыцы усе ок, egr спыняецца і засмечвання 0%... я купіў каталізатар dpf выкарыстана (арыгінал я захаваў яго, вы ніколі не ведаеце).

шмат, каб зрабіць, перш чым продырявят DPF, пакінуўшы амаль усе, спраўны (з рызыкай, што засталіся на ей кавалкі вібрацыі), але я палічыў за лепшае цалкам апаражніць DPF пакідаючы толькі каталізатарам (трохі стомна, чаму? ўнутры нас сапраўды так шмат, што кераміка, што, каб зняць яе цалкам мне спатрэбілася 1 гадзіну, акрамя таго, я павінен быў абараніць маску, бачыў пыл, якая выйшла)

Я пераўсталюе ўсе, пакідаючы датчыкі і трубаправоды мацуюцца і запуску рухавіка, здаецца, усе ок, rumorosit? нармальна, толькі, што паляванне легкі fumatina, калі я ускоряю ход да ўпора ў фіксатар, fumatina, што на дарозе вы не заўважыце зусім, нават пацягнуўшы перадач, смярдзіць, 0, на дыягностыцы усе ок.

У пробе на дарозе ніякіх зменаў на малых абарачэннях (c'? усе, што пуста (лаг) turbo да 1600 абаротаў, што я спадзяваўся, зніклі ў частцы выдалення), але ў якасці кампенсацыі падачы харчавання ? pi? "гладкай" і цягне ооочень, лепш ўздоўж.

Цяпер нічога не застаецца, як паспрабаваць аўтамабіль і кантраляваць расход паліва.

ПЫТАННІ:
    Колькі часу/км я павінен чакаць, перш чым сцвярджаць, што аперацыя будзе паспяховай? я павінен чакаць, індыкатар гарыць?
    Неабходна зачыніць трубы ў рэцыркуляцыі з ліст? або проста пакідайце яго ў закрытым стане так?
    У fumatina ? нармальны па вашаму вопыту? у fumatina робіць нават з арыгінальнай карце, затым выключаю, карта няправільная, fumatina б таксама прымальным бачыў, што разрад цяпер ? толькі з кэт і глушыцель, але атрымаць другую меркаванне не пашкодзіць.
    Як я зарабіў у плане прадукцыйнасці? аўтамабіль, безумоўна, лепш, але не c'? у адрозненне ад прадукцыйнасці, як казалі, cio? ? мінімум, я чакаў больш.
    І неабходна ўнесці змены ў карты з улікам не наяўнасць DPF? (без супастаўлення прадукцыйнасці, толькі мяккай адаптацыі)

Прывітанне!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    я замест dpf апусцелі, я б купіў downpipe. x дачыненні да l egr, калі c пакладзеце ліст не робіць дрэнна.! і бруднай можа быць, зараз не chusa але застаецца злегку адкрытым

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    Прыкладаю файлы для тых, хто хоча зірнуць, акрамя таго, паведамляю вам, што я спрабую, і аўтамабіль ідзе вельмі добра, і імгненны выдатак паліва (на дысплеі) ўпалі значна! :Ці толькі час зможа? сказаць, калі я зняў я вага seghettamenti, замены алею і расход паліва празмерна!

1.6jtdmdpfegr.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    прывітанне я хацеў сказаць, цы раз на гэтыя ecu што тычыцца fap nn робіць добрую працу, трэба ўнесці змены ў кіраўніцтве

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    час толькі робіць беспарадак, калі вы хочаце зрабіць працу добра, вам савет звярнуцца ў службу online...ў edc16c39 працэдура ? вельмі складаны і калі вы не ведаеце працэдуру, я сумняваюся, што раз ен зрабіў сваю працу...для вопыту я вам раю паглядзець, добра...
    спрабаваў калі-то на edc16 для закрыцця egr і замест таго, каб выключыць крывая права выключае другога крывой...праграмнае забеспячэнне, калі вы не ў курсе памыляюцца заўседы!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    eke але вы спрабавалі на гэтай ecu, і вы выявілі, што не працуе? ці вы гэта па чутках?
    У edc16c39 яны пі? легка ад таго, што я бачыў, нават чаму? проста switch off для адключэння кіравання DPF, за выключэннем EDC16+ 5 еўра, як у маім выпадку.
    Для egr я зачынена ўручную, і магу табе сказаць, што раз працуе, толькі закрывае-й? карты павінны, а carsoftware добра працуе, я змяніў файл і праверыць адрозненні.

А я раблю міль на км, здаецца, усе ок.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    не скажу, каб не чуў я працэс добра ведаю, і ведаю, таксама як і вы, і, вядома, я не магу размясціць яго тут...я паўтару, раз не робіць сваю працу, але кажу гэта не толькі я...па крайняй меры мой невялікі досвед я не спадзяюся ніколі праграмнага забеспячэння

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    тады маленькі пытанне, як вы бачылі змяніць DPF? з ecm? заўседы, калі вы бачылі, каб па крайняй меры адзін раз

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    43
    не я спытаў, калі вы ведаеце, што рабіць або не, мяне гэта не цікавіла, але ты не ўсе яшчэ сказаў, калі вы спрабавалі толькі на edc16c+39 еўра-5 і еўра вы можаце сцвярджаць на 100% (ці хто-то іншы даказаў, што пу? пацвердзіць), што не працуе, гэта я хацеў бы ведаць.

На edc16c39 я бачыў з адзінага hex editor ў 10 секунд, але на + еўра-5 адзінае рашэнне ? эмуляцыя, не c'? switch.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Для майго досведу ? важна скінуць усе параметры, у адваротным выпадку сігнальная лямпа dpf гарыць на еўра-5, мод не працуе. Я стараўся раз у тыя часы і запаліў індыкатар, праз некаторы час, я кажу брава 1.6 mjet 120cv еўра-5.
    Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •