Вынікі з 1 па 7 з 7
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    43

парыраваць карту audi a3 2.0 tdi 608_852

Добры вечар усім, хлопцы!! сення мне прынеслі гэты аўтамабіль супастаўляецца з приготовившего дзе-то месяц, каб зрабіць купон і кліент сказаў мне, хоць я магу risolvergli сумна , той факт, што гэты аўтамабіль не коціць усе ж..можа быць, сення коціць добра, і заўтра, і крыху менш, і гэтак далей...скардзіцца, што не перавышае 200 ( але абмежавальнік 200 не была толькі для 1.9)???
    ? на дадзены момант, улічваючы, што аўтамабіль не мае механічных праблем, я прашу вас свае меркаванне на гэтую карту, калі і ў выпадку яе здымаць/змяняць або яшчэ...загадзя дзякуй.

У навінкі ? у архіве http://www.professionalchiptuning.ne...6&d=1340733098
    AUDI A3 _608_852_egr_dpf_of OBD.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    36
    Паведамленні
    150
    гэта значыць, хлопцы, калі гэта ? карту...?!
    дайце яму глядзіце. на складальнікаў спадабаўся нумар 60 аб крокам.
    акрамя памылкі і нікчэмныя павелічэння дадзеных тут в. будзе, магчыма, 5cv больш.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ен блытаць ідэі на картах, проста праверыць, ці, як ен працаваў, каб закрыць egr.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    43
    дзякуй за першыя вашы меркаванні, хлопцы, на самай справе тэстуючы аўтамабілі, не ? шмат! я спрабаваў ache я адкрыць файл з titanium, але я не мог нават я разумею, што логіка і палітыка выкарыстала гэты тэкставы... так што вы скажыце мне, што ? менавіта перарабляць?? яшчэ раз дзякуй усім за наяўнасці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    гэта ? карту, што смяяцца я уга ўжо? як ен працаваў з сістэмы рэцыркуляцыі ог ? ад самагубства, а затым усе значэння завышаныя абмежавальнікі крутоўнага моманту ў 550 абаротаў, вар'яты, ну, а затым ціск турбо занадта нізкія...калі гэта ? складальнікаў я маг

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    няма нічога, што добра ў гэтай карце я даў яму зірнуць на хутка!!! даручана хто-небудзь, што прымусіць цябе карту, што будзе добра

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    43
    Дзякуй за вашыя парады і меркаванні, хлопцы, улічваючы, што я па-ранейшаму аўтамабіль для выканання іншых работ, то вырабіць? маецца ўладальнік, які, калі ен хоча прымусіць яе пайсці, вы павінны разлічваць на мяне, і я affider? у онлайн-службу на сайце ! Яшчэ раз дзякуй!

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •