Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Абмеркаванне: Dtc off

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    19

Dtc off

Прывітанне ўсім я толькі што зарэгістраваўся і глядзеў гэты раздзел, а некаторыя ўвесь форум .. есць, вядома, для мяне на першае месца шматлікія абмежаванні, таму многія рэчы я не магу іх бачыць .. цярпенне ..

У любым выпадку, спадзеючыся мець пляма на правай частцы мне было цікава, ніхто, заўседы, калі я шукаў добра, не паставіў нічога на DTC..

магчыма, альбо я не я профіль падыходзіць !!
    я ўжо што-то раблю ўручную, але існуюць таксама розныя праграмы, якія робяць гэтую працу ў аўтаматычным ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне max40 сардэчна запрашаем на форум, цюй? c'? што-то на dtc, калі вы ведаеце што-то, і вы хочаце прымусіць нас перадаць вам, добра будзе

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў сиско Visualizza Messaggio
    прывітанне max40 сардэчна запрашаем на форум, цюй? c'? што-то на dtc, калі вы ведаеце што-то, і вы хочаце прымусіць нас перадаць вам, добра будзе
    я забыўся спасылку http://www.professionalchiptuning.ne...lsa=#post82246

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2014
    Паведамленні
    19
    Прывітанне сіска, і дзякуй за спасылку , мне здавалася дзіўным, што не было нічога пра гэта на форуме, здаецца, добра зроблена і добра вучылася .. а я яшчэ ні аб чым апошні прыехаў, я не ведаў, ці зрабіць пошук, перш чым пісаць ..

Вы формулы ? растлумачана ў спасылцы, што ты мне даў ? правільна ..
    што-ы? цяжка ? знайсці вобласці пачала dtc і пачатку switch, але формула ? што .. я не мог зразумець яшчэ? як вы робіце для marelli тыпу прыклад 6f3.. і я не знайшоў ніякай інфармацыі ..

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў max40 Visualizza Messaggio
    Прывітанне сіска, і дзякуй за спасылку , мне здавалася дзіўным, што не было нічога пра гэта на форуме, здаецца, добра зроблена і добра вучылася .. а я яшчэ ні аб чым апошні прыехаў, я не ведаў, ці зрабіць пошук, перш чым пісаць ..

Вы формулы ? растлумачана ў спасылцы, што ты мне даў ? правільна ..
    што-ы? цяжка ? знайсці вобласці пачала dtc і пачатку switch, але формула ? што .. я не мог зразумець яшчэ? як вы робіце для marelli тыпу прыклад 6f3.. і я не знайшоў ніякай інфармацыі ..
    тое, што я магу табе сказаць я ? што на іншых форумах я чытаў, што дзельнік ў выкарыстанні для 8df ? 5 але нічога, вядома, c'? паспрабуйце падаўжэнне і мой заклік да ўсіх тыя, pi? эксперты таксама ўжываць ўсю інфармацыю, што вы прыносіце ў гэты пост, вы таксама з вашага боку, калі вы хочаце, вы можаце сказаць, што вы ведаеце, што паверце c'? заўседы вучыцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Я размяшчаюцца файл marelli нумар dtc, якія вы хочаце выключыць, і з якім у вас есць, то правільнае рашэнне, якое так бачу, калі разлік, што я знайшоў, што я зрабіць, гэта дакладна? Калі б яна працавала я з задавальненнем, мае рашэнне. Дзякуй.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    мне здаецца, што есць sw вакол, што робяць без праблем dtc off на пераважная большасць экю ў звароце...
    упэўнены, што пяро diy больш, задавальненне, відавочна,...
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    мне здаецца, што есць sw вакол, што робяць без праблем dtc off на пераважная большасць экю ў звароце...
    упэўнены, што пяро diy больш, задавальненне, відавочна,...
    Гэта я ведаю, але першы-гэта, як вы кажаце вышэй, і затым гэтыя sw, калі я і раблю гэта для гульні, я не магу сабе гэта дазволіць. Калі вы ў вас есць вы можаце прымусіць мяне зрабіць гэты тэст? Мне файл, і вы скажыце мне, які dtc выдаліць стараюся і вам даю адрас, які я знайшоў. І вы мне пацвердзіце, калі гэта правільна.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    можна спакойна зрабіць так дома, каб праблемы са здароўем і я шмат часу ******.....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    можна спакойна зрабіць так дома, каб праблемы са здароўем і я шмат часу ******.....
    Прабачце .....здароўе перш за ўсе. Калі можна па пошце файл, які я паспрабую сення ўвечары.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •