Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: Alfa Mito - запаўненне

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di SlimPickens
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89

Unhappy Alfa Mito - запаўненне

Некалькі дзен таму я быў буферам, у той час як я быў спынены, прыгожы botta. Ззаду аўтамабіля пашкоджаны, злегку bozzate таксама крылаў за ўдар, асабліва правай. так, каб даць уяўленне, запасное кола ? таблеткі ў яе офісе, які ўяўляе з гофры. Цяпер аўтамабіль ? спыняецца ў чаканні эксперта. рухавік не запускаецца, ? пстрыкнуў замак, і паліва, і паведамляе аб няспраўнасці падушкі бяспекі, я ведаю, што Міф не мае інэрцыйны рэальны, але ўсе кіруецца акселерометрам, падушка бяспекі (або, па крайняй меры, я думаю). У мяне няма магчымасці падключыць alcunch? каб праверыць памылкі, будзе ажыццеўлены? усе, хто правядзе працы? па рамонце. Відавочна, што рэальны шкоду, будуць раскрываюцца, выдаліўшы ўсе, я вас прашу толькі, калі c'? што-то ў прыватнасці, што трэба праверыць у такім выпадку, ці любы увагу, вам прыходзіць на розум, у залежнасці ад вашага вопыту. Гэта сапраўды momentaccio, важна ? вядома, адчуваць сябе добра, але я хацеў бы прытрымлівацца, рамонт у свядомы шлях і быць упэўненыя, што аўтамабіль, такарныя станкі, як новыя ва ўсіх яе аспектах (механічных і электронных).
    Дзякуй усім, хто выст? даць мне савет або меркаванне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Zac
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    158
    упэўнены, што так.... як вы кажаце ?? павінен быць ваш кузовной рамонт/механік упэўненасцю магу сказаць, калі машына можа вярнуцца ці не, як раней, ці не так ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    тым часам вы можаце праверыць, ці, аднавіць працу рухавіка аднаўлення інэрцыі.
    на інструкцыя c'? дзеянні аднаўлення, якія вы можаце зрабіць, проста, не патрэбныя інструменты.
    рэспубліка галасы "сістэма блакіроўкі паліва"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    катання/витербо
    Паведамленні
    43
    аднойчы лекар сказаў мне: мы як-бодибилдеров... той, які ламае косці не torner? ніколі, як і раней. як машыны. pero, я магу сказаць, што дзіма творыць цуды. калі не ? быў моцна брудны задні мост дзіма паведамляе, усе ў восі ;-)

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Дзякуй усім за адказы. Я ведаю, што мае апісанне-гэта азначала усе і нічога, але і абмеркаваць іх з іншымі ўдзельнікамі, мне гэта, безумоўна, дапамагае. Што тычыцца разблакоўкі, нам гэта ўдалося пасля некалькіх спроб, з працэдуру ад devioluci. Дзіўная рэч ? што далей рамкі са стрэлкай направа, была ўсталяваная, але звонку ні адна лямпачка мільганула (cos? як закрыцце і адкрыцце аўтамабіля). Таксама клавішу небяспекі не адказвае. Крануўшы devio вы disattivava індыкатар са стрэлкай, але потым не адказвала-й? на імпульсы наступных. Настойваючы з ўключэнне і выключэнне рамкі, у рэшце рэшт ? вярнуўся на працу-усе ў доўг, што дазволіла пераўзбраення, у інерцыяльны з вышэйапісаныя дзеянні. Халодную галаву, мы б, магчыма, вырашыў, адлучыўшы і riattaccando акумулятар, я не растлумачу ўсе роўна, што да нараджэння гэтай дзівацтвы. Магчыма, што ў ўдарнай даў я стук у devio.
    Майстар, нават калі на некалькіх хвілінах, аўтамабіль выглядае добра. Увод у эксплуатацыю моста канвергенцыі прыводзіць заднюю вось з 2 мм за межы допуску, але не выключаюць, што ен мог быць такім? gi? у паходжання.
    Застаюцца пашкоджанні, непрыкметна цяжкія кузава. На l? бампера і retrostrante абвязка знішчаныя, у раене запаснога кола варта разрэзаць і замяніць, pi? можа быць, у іншых лістоў, палос вакол (аўтамабіль яшчэ павінен быць змантаваны). Што-ы? трывожная, на мой погляд ? задняе крыло справа. Магчыма bozzo, што вы ? створаны для дэфармацыі torner? досыць месцы "выцягваць" дзіма, паказана bisogner? адрэзаць і прылітаваць крыло (пакрыцце), але ? адна рэч, якая палохае мяне дастаткова. Я б не хацеў, што ўмяшанне cos? дакучлівым, як добра зроблена, можа прывесці ў найбліжэйшыя гады трыгераў іржы (на жаль я змагаўся на маей машыне папярэдні пасля ўмяшання значна часцей, і ? люты вораг на аўтамабіль).
    Гэта ? як, цяпер. вы терр? у курсе.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    21
    кажу ад карроцьере...

звычайна, паставіўшы машыну на экскурсійнае дзіма, і, пацягнуўшы правільна заднюю сценку, таксама крыло вяртаецца ў свой гатэль. Цяпер мы не бачылі фатаграфіі і, такім чынам, не магу ведаць, колькі ? пашкоджаны, але, звычайна, я, як правіла, нават рамонту пашкоджанняў-й? сур'езныя працую іп? sula ліставога металу, што, замяніўшы дэталі.
    Таксама ў выпадку замены не існуе, як правіла, праблемы, зварныя швы зробленыя ў злучэннях, а не ў застойных зонах, тым не менш, існуюць працэдуры папярэдняй зваркі і ўнутраных працэдур карозіі пасля замены планкі, а таксама? масцікі прымяняюцца. Ўсталеўцы есць крыло арыгінал вы, аднак жа, "абарона", антыкаразійныя, калі ? была набыта новая. А калі замест зваркі-ваш культурыст мае зваршчык яшчэ лепш.

Справа ў тым, што як я разумею асноўная праца ? замена адсек, колы і задняя падшэўка, і ўсе астатняе ? толькі таму, што я павінен вярнуцца без праблем

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    89
    Гэта ? малюнак знешняй сітуацыі. На першы погляд пу? здацца, што не мае чисс? што, на жаль, рэальная сітуацыя ? добра, яшчэ горш.

[IMG]https://imageshack*****//kpC1V5SBj[/IMG]

Вы заўважылі, ніжняя зона ўзламаная, і дэфармацыі на правае крыло (ce n'? адзін толькі бачны нават з левага боку). Дзверы задка ? - ен таксама злегку дэфармаваны ў адным месцы. Адзін раз адкрыў, не ? pi? было магчыма падключыць яго, нават, чаму? зараз стукае на межах фар, што вы абодва рухаецеся ў цэнтр аўтамабіля. У мяне няма фатаграфій інтэр'еру, але берага нагрузкі багажніка ? у асноўным вярнулася ў пятнаццаць сантыметраў.
    C'? шмат працы трэба будзе зрабіць...

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •