-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Alfa Mito - запаўненне
Некалькі дзен таму я быў буферам, у той час як я быў спынены, прыгожы botta. Ззаду аўтамабіля пашкоджаны, злегку bozzate таксама крылаў за ўдар, асабліва правай. так, каб даць уяўленне, запасное кола ? таблеткі ў яе офісе, які ўяўляе з гофры. Цяпер аўтамабіль ? спыняецца ў чаканні эксперта. рухавік не запускаецца, ? пстрыкнуў замак, і паліва, і паведамляе аб няспраўнасці падушкі бяспекі, я ведаю, што Міф не мае інэрцыйны рэальны, але ўсе кіруецца акселерометрам, падушка бяспекі (або, па крайняй меры, я думаю). У мяне няма магчымасці падключыць alcunch? каб праверыць памылкі, будзе ажыццеўлены? усе, хто правядзе працы? па рамонце. Відавочна, што рэальны шкоду, будуць раскрываюцца, выдаліўшы ўсе, я вас прашу толькі, калі c'? што-то ў прыватнасці, што трэба праверыць у такім выпадку, ці любы увагу, вам прыходзіць на розум, у залежнасці ад вашага вопыту. Гэта сапраўды momentaccio, важна ? вядома, адчуваць сябе добра, але я хацеў бы прытрымлівацца, рамонт у свядомы шлях і быць упэўненыя, што аўтамабіль, такарныя станкі, як новыя ва ўсіх яе аспектах (механічных і электронных).
Дзякуй усім, хто выст? даць мне савет або меркаванне.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
упэўнены, што так.... як вы кажаце ?? павінен быць ваш кузовной рамонт/механік упэўненасцю магу сказаць, калі машына можа вярнуцца ці не, як раней, ці не так ?
-
тым часам вы можаце праверыць, ці, аднавіць працу рухавіка аднаўлення інэрцыі.
на інструкцыя c'? дзеянні аднаўлення, якія вы можаце зрабіць, проста, не патрэбныя інструменты.
рэспубліка галасы "сістэма блакіроўкі паліва"
-
аднойчы лекар сказаў мне: мы як-бодибилдеров... той, які ламае косці не torner? ніколі, як і раней. як машыны. pero, я магу сказаць, што дзіма творыць цуды. калі не ? быў моцна брудны задні мост дзіма паведамляе, усе ў восі ;-)
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Дзякуй усім за адказы. Я ведаю, што мае апісанне-гэта азначала усе і нічога, але і абмеркаваць іх з іншымі ўдзельнікамі, мне гэта, безумоўна, дапамагае. Што тычыцца разблакоўкі, нам гэта ўдалося пасля некалькіх спроб, з працэдуру ад devioluci. Дзіўная рэч ? што далей рамкі са стрэлкай направа, была ўсталяваная, але звонку ні адна лямпачка мільганула (cos? як закрыцце і адкрыцце аўтамабіля). Таксама клавішу небяспекі не адказвае. Крануўшы devio вы disattivava індыкатар са стрэлкай, але потым не адказвала-й? на імпульсы наступных. Настойваючы з ўключэнне і выключэнне рамкі, у рэшце рэшт ? вярнуўся на працу-усе ў доўг, што дазволіла пераўзбраення, у інерцыяльны з вышэйапісаныя дзеянні. Халодную галаву, мы б, магчыма, вырашыў, адлучыўшы і riattaccando акумулятар, я не растлумачу ўсе роўна, што да нараджэння гэтай дзівацтвы. Магчыма, што ў ўдарнай даў я стук у devio.
Майстар, нават калі на некалькіх хвілінах, аўтамабіль выглядае добра. Увод у эксплуатацыю моста канвергенцыі прыводзіць заднюю вось з 2 мм за межы допуску, але не выключаюць, што ен мог быць такім? gi? у паходжання.
Застаюцца пашкоджанні, непрыкметна цяжкія кузава. На l? бампера і retrostrante абвязка знішчаныя, у раене запаснога кола варта разрэзаць і замяніць, pi? можа быць, у іншых лістоў, палос вакол (аўтамабіль яшчэ павінен быць змантаваны). Што-ы? трывожная, на мой погляд ? задняе крыло справа. Магчыма bozzo, што вы ? створаны для дэфармацыі torner? досыць месцы "выцягваць" дзіма, паказана bisogner? адрэзаць і прылітаваць крыло (пакрыцце), але ? адна рэч, якая палохае мяне дастаткова. Я б не хацеў, што ўмяшанне cos? дакучлівым, як добра зроблена, можа прывесці ў найбліжэйшыя гады трыгераў іржы (на жаль я змагаўся на маей машыне папярэдні пасля ўмяшання значна часцей, і ? люты вораг на аўтамабіль).
Гэта ? як, цяпер. вы терр? у курсе.
-
кажу ад карроцьере...
звычайна, паставіўшы машыну на экскурсійнае дзіма, і, пацягнуўшы правільна заднюю сценку, таксама крыло вяртаецца ў свой гатэль. Цяпер мы не бачылі фатаграфіі і, такім чынам, не магу ведаць, колькі ? пашкоджаны, але, звычайна, я, як правіла, нават рамонту пашкоджанняў-й? сур'езныя працую іп? sula ліставога металу, што, замяніўшы дэталі.
Таксама ў выпадку замены не існуе, як правіла, праблемы, зварныя швы зробленыя ў злучэннях, а не ў застойных зонах, тым не менш, існуюць працэдуры папярэдняй зваркі і ўнутраных працэдур карозіі пасля замены планкі, а таксама? масцікі прымяняюцца. Ўсталеўцы есць крыло арыгінал вы, аднак жа, "абарона", антыкаразійныя, калі ? была набыта новая. А калі замест зваркі-ваш культурыст мае зваршчык яшчэ лепш.
Справа ў тым, што як я разумею асноўная праца ? замена адсек, колы і задняя падшэўка, і ўсе астатняе ? толькі таму, што я павінен вярнуцца без праблем
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Гэта ? малюнак знешняй сітуацыі. На першы погляд пу? здацца, што не мае чисс? што, на жаль, рэальная сітуацыя ? добра, яшчэ горш.
[IMG]https://imageshack*****//kpC1V5SBj[/IMG]
Вы заўважылі, ніжняя зона ўзламаная, і дэфармацыі на правае крыло (ce n'? адзін толькі бачны нават з левага боку). Дзверы задка ? - ен таксама злегку дэфармаваны ў адным месцы. Адзін раз адкрыў, не ? pi? было магчыма падключыць яго, нават, чаму? зараз стукае на межах фар, што вы абодва рухаецеся ў цэнтр аўтамабіля. У мяне няма фатаграфій інтэр'еру, але берага нагрузкі багажніка ? у асноўным вярнулася ў пятнаццаць сантыметраў.
C'? шмат працы трэба будзе зрабіць...
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума