Гэта змяненне ў EGR адключаецца і працуе на 100%, так ? патрабуецца пліта для tapparla. Пратэставаны і працуе на працягу некалькіх месяцаў на 100%
Гэта змяненне ў EGR адключаецца і працуе на 100%, так ? патрабуецца пліта для tapparla. Пратэставаны і працуе на працягу некалькіх месяцаў на 100%
калі клапан ? ок, не трэба tapparla, проста адлучыце яе з біт swich.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Пасля загрузкі змяніць у аўто ўвесь час застаецца адкрытай і cos? ен вырашае, паклаўшы ліст (што простым размяшчэннем клапана). А калі вы хочаце сказаць, што вы можаце? зняць проста раз'ем ад сістэмы рэцыркуляцыі ог не ведаю, я не спрабаваў, але потым убачыў, што гэта была палова заблакаваная, я паклаў лісты
Галава зачынена або адкрыта на 100%??? Чаму? калі застаецца адкрытым, мне здаецца, трохі дзіўным, як рашэнне
Працуе на 100%, але не d? pi? няспраўнасці, а затым проста адзін ліст, каб закрыць яго, астатнія лісты ен ставіць практычна заўседы, каб быць упэўненым, што ен будзе зачынены праход выхлапных газаў. Праблема гэтага аўто ? што, пацягнуўшы лініі рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў ідзе ў адмову, то гэты мод нічога больш? гарыць
Ідэальны.. незвычайны спосаб зрабіць выключальнік, але ці працуе ен ? ок
Але калі вы пацягніце клапан, што можа быць ? заблакаваны адкрытым і не пакладзеце ліст я ведаю, што машына не ідзе.. так ці падлучаны або адключаны ліст хоча, каб мы
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
вы з гэтым рашэннем ідзяце адлучыце электрычны раз'ем
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ