Вынікі з 1 па 6 з 6

Абмеркаванне: Кланаванне ECU 6F3

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335

Кланаванне ECU 6F3

Прывітанне, хлопцы, мне было цікава, калі хто-то спрабаваў, на ecu 6F3 90cv з DPF , загрузіць Flash, Мікра-і e2p, напрыклад, ecu заўседы 6F3, але без DPF і 75cv.
    На практыцы ператварыць ECU "верхняй" ( з упраўлення змянянай геаметрыяй і DPF) без геаметрыі і DPF, капіюючы увесь Флэш, Мікра-і e2p іншы.
    І доказ таго, што я хацеў зрабіць, але цяпер я не ecu 90cv з DPF, каб паспрабаваць. Тэарэтычна, капіюючы мікра-і flash змяняюцца параметры, якія эбу бярэ пад увагу, таму ен павінен працаваць, нават, чаму? усе высновы супадаюць, то будуць заблакаваныя толькі DPF і ясна геаметрыя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Таксама можа працаваць, толькі, што кіраванне зменнай геаметрыі, як выканаць тое..?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    сапраўды вазьму адзін ЭКЮ 90cv з DPF, каб яго можна было ўсталяваць у любым месцы. калі нагрузка усе для рэзервовага капіявання, 75 л.з. эбу не варта ўлічваць зменнай геаметрыі і, такім чынам, не даць збой.
    Проста я лічу, ecu 90cv з dpf раблю тэст

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    106
    Citazione Першапачаткова Напісаў emilground Visualizza Messaggio
    сапраўды вазьму адзін ЭКЮ 90cv з DPF, каб яго можна было ўсталяваць у любым месцы. калі нагрузка усе для рэзервовага капіявання, 75 л.з. эбу не варта ўлічваць зменнай геаметрыі і, такім чынам, не даць збой.
    B?, у гэты момант я не думаю, вы б непрыемнасці..? не, я прашу прабачэння, але я не разумею, якія могуць быць у камунальныя паслугі?.. ? толькі паспрабуйце cos? або ? каб зразумець што-то вельмі дакладнае, што выслізгвае ад мяне..?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    Citazione Першапачаткова Напісаў emilground Visualizza Messaggio
    я не рабіў яшчэ, але думаю, што ecu не ўваходзіў на кантроль геаметрыі ,(па крайняй меры, я думаю), але залежыць ад sw ўстаноўлена вышэй,па-мойму 2 экю 75 л.з. і 90 унутрана я думаю яны ідэнтычныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Пу? цалкам магчыма, што яны ідэнтычныя ****llo абсталяванне, вы павінны паспрабаваць. Калі б cos? было б нашмат больш? проста знайсці ecu для 1.3 mjet і праграмаваць іх кожны раз для розных аўтамабіляў. I распиновка аднолькавыя для ўсіх 6f3, то шкоду, ен не можа рабіць, калі хоча паспрабаваць

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •