-
Domandona... scodifica 5AF
Добры вечар, вядома, задаю новае пытанне, што? у гэтым раундзе я не магу выйсці з яго...
Scodificare IAW 5AF адной кропкі , басейн эбу знайшоў пін-маса, але я не магу зразумець, калі я пастаўлю правільна зрабіць pin-out з gallov54...
з дапамогай спецыяльнага інструмента, я не магу з'ехаць нават на чытанне (клон\decode).
-
Прашу прабачэння , я няправільна назва котто , я хацеў напісаць 59F
-
вы d? нейкая памылка? тыпу сістэма не загружаецца?
-
памылкі і прымушае мяне часопіс , але не кажа мне нічога... я не хачу, што я памыляюся падлучэння распиновка для 59f... у вас, выпадкова, малюнак тут, на форуме?
-
прывітанне мая esperinsa персаналу певень 54 не ў стане зрабіць гэтыя ecu я riuscio чытанне, але не мог напісаць іх
-
ну , riprover? я не хачу, што я памыляюся, я з падключэннем pin-out, але я ніжэй, чым у pdf!!
ніхто ? cos? добры размяшчаць выявы з pin-out 59F
?
-
я v50 і pdf-файлы правільныя, я вам скажу, замест таго, што прама з v50, я сапсаваў 3-4 59f ў запісе.
а стары кабель 1250 счытваюцца і запісваюцца заўседы без праблем, мы кажам, вядома, hw вышэй 100 boot mode
-
выдатна... так вы кажаце, што ? у v54, што не ідзе....
domandona я mpps12 і kessV2 ... scodificare ў 59f могуць мне дапамагчы?
-
вы не s? сказаць, v54, але мой v50 f? гэтыя жарты.
што тычыцца іншых праграмістаў,магчыма, калі ваш 5af ? з hw вышэй 100 тое, што вы можаце зрабіць(думаю, але не ўпэўнены)чытаць файл, заданні ў sw для scodifica.
-
ідэальна падыходзіць , так што я павінен атрымаць, што-то і рабіць усе, што ад серыйных...
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума