Добрай раніцы такім чынам, хто меў праблемы такога кшталту? Дазвольце мне растлумачыць. Сеньня атака на маю 500 abarth інструмент. Я спрабую зрабіць у can і ўсе ок, то я ў k-line, але мне выскоквае памылка " будзільнік " / будзільнік, парады?
Добрай раніцы такім чынам, хто меў праблемы такога кшталту? Дазвольце мне растлумачыць. Сеньня атака на маю 500 abarth інструмент. Я спрабую зрабіць у can і ўсе ок, то я ў k-line, але мне выскоквае памылка " будзільнік " / будзільнік, парады?
чаму? у k не кантактуе, выкарыстоўвае лінію can
У can няма праблем... Але ? нармальна, што ў k не ідзе?
вядома, ? верагодна, што лінія k не правадной
Вы ? нармальны
Што Ecu не адказвае на K-line толькі C-can
КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ
Ха!!!дзякуй baraldino вось чаму? вы пу? выбраць абодва спосабу чытання...? гэта прымушае мяне думаць аб тым, што... У boot з певень я, а таксама 2 варыянты... Я l я чытаў, у k-line так ці не ? правадной, як кажа, road, ці я не ведаю
Хлопцы, у мяне тая ж праблема, памылка, званок - " будзільнік " з Ducato з эбу Marelli mj8f3. Потым я спрабаваў нават на гольф tsi 2010 med 17 і тут ен кажа, што не распазнае эбу і адправіць логі у службу падтрымкі. Мне прадалі kess пасылкі??
У Mj8 мне здаецца, што вы можаце іх чытаць ад 2.04 у той
у адваротным выпадку толькі запіс
med 17, як правіла, робіць так, калі ен antituning, і вы не можаце атрымаць яго з бд
КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ
Я 2.06 з fw 3.099