Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289

Post Нешта я не разумею ў bdm з edc16u1 vag

хлопцы, я адкрываю гэты пост, каб спытаць пытанні аб праблеме на edc16u1, усталяваны на golf 5 tdi 140cv, я правеў некалькі тэстаў, каб яго можна было прачытаць па bdm, пеўнік не ведае, і мне пра памылку, у той час як ktag закон, але хоць рабіць рэзервовае капіраванне усе ў парадку, калі я выбіраю flash, каб прачытаць, калі прыехаў у 99% мне памылку cecksum, мяркуючы, што гэта не па віне праграмы я выканаў, загрузіце і ўсталюйце visual c++2005, затым я паспрабаваў з edc16c39 і прачытаў усе да дасканаласці, нават лісты ен выконваецца паспяхова, я аднавіў edc16u1, але нічога, прыехаў на 99% я ад гэтай памылкі, нягледзячы на пад скажыце што чытаць ? паспяхова, з galletto мне ўдалося знайсці распиновка і я чытаў экскурсійнае ад грэбня, гэтак жа для c39, я хацеў бы зразумець, калі певень есць некалькі памылак на edc16u1 ў bdm і калі памылка cecksum у ktag ? гэта таксама памылка, дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    135
    Правярае, ці добра падлучэння bdm грэбень або газу. Мне сталася, што я чытала дрэнны файл, і гэта быў толькі пытанне аб сувязі. Певень прызнаваў, ecm, але калі ен чытае правільна. Паўторна яго schedino усе ок

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    дзякуй, марка,я праверыў-й? раз, але я не змог падключыцца, памылка "мікра не падтрымліваецца" даваў, а за вамі?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    хлопцы, мне ўдалося вырашыць ;-) проста змяніць напружанне bdm ад 3.3 да 5.0 і пеўнік чытае і піша ўсе выдатна, адзінае, не выпраўляе cecksum у запісу на flash і micro

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў rodcraft86 Visualizza Messaggio
    дзякуй, марка,я праверыў-й? раз, але я не змог падключыцца, памылка "мікра не падтрымліваецца" даваў, а за вамі?
    Вы ўпэўненыя, што гэта EDC16?
    учора мяне спасьцігла EDC17 і я збіраўся паставіць пад dimma з schedino Bosch..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    sicurissimo, на таблічцы паведамляе, edc16u1, і з ktag я чытаў, без праблем з пратаколу golf tdi 140cv ен хацеў, каб мы трохі heheheh avr? зрабіў малюнак навабранца, і я павінен прызнаць, што яны, але ў рэшце рэшт мы прыйшлі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Выбачайце! як змяніць напружанне?

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    вам трэба зрабіць, cos?, перайсці ў экран bdmjtag mpc55/56, калі вы знаходзіцеся ў экране bdm, глядзіце ў верхняй, дзе c'? напружанне есць 2 кропкі, як правіла, адзін абраны ? 3.3 вольта, але ў баку, калі націсніце на c'? сколкава? выбраць 5 ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    у мяне была такая ж праблема, вырашана шляхам змены напругі ад 3,3 да 5, выкарыстоўваючы fgtech v54.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Але на версіі v50 c'??... Я не лічу,

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання