як і ўсе астатнія форумы для chiptuning,я хачу адкрыць гэты "новая тэма" для адпачынку размясціць ori файл + mod файлаў,так dopt магчымасць бясплатна + спосаб даведацца і вывучыць разам chiptuning....для пачатку,я aspetando першы ori map
як і ўсе астатнія форумы для chiptuning,я хачу адкрыць гэты "новая тэма" для адпачынку размясціць ori файл + mod файлаў,так dopt магчымасць бясплатна + спосаб даведацца і вывучыць разам chiptuning....для пачатку,я aspetando першы ori map
такім чынам,ніхто не хоча паспрабаваць?размесціце вашыя ori файл
Але пытанне, улічваючы, што вы толькі што зарэгістраваўся, не ведаю, калі вы можаце запампаваць файлы з форума???
Апошні раз рэдагавалася giarras; 10-08-2014 да 14:14
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
я зразумеў, МОД...pero думаю гэта добрая ініцыятыва сара sblocato мой ID, каб працягнуць руку дапамогі іншым member of форуме...і прабачце ...я дан петреску (betrescudan) рэзідэнт руская,я і мая майстэрня ў местре, венецыя,ветэран on іншым форуме, дзе, калі кажаце па-ангельску,і я хачу быць актыўным пеклам маей,на італьянскі форум...дзякуй за ваша супрацоўніцтва
гэта ? ініцыятыва не ў форум, беларуская кампліменты..
і добра, каб тыя, якасць мець mod-файл, бясплатна,без перадаплаты! грошы на карту,але кажу табе я,і нават падставу для крытыкі-тым не менш,я зарабляю грошы ў маю майстэрню, і я не хачу прымаць nula тут, у форуме...форум і супольнасці, дзе ад рукі, і, магчыма, знаходзіцеся на дапамогу, калі трэба...прабачце,магчыма, я не магу пісаць так жа добра, руская
у гэтым раздзеле, калі яны ? казаў у іншай дыскусіі, http://www.professionalchiptuning.ne...ne-vt3818.html я думаю, што гэта тое ж самае, зачыняю абмеркаванне