-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
multidiag супраць autocom
хлопцы, для тых, хто мае вопыт, той'? дыягностыку лепш? гаворачы аб копіі, multidiag мае дадатковыя функцыі па параўнанні з autocom?
-
прывітанне, я выкарыстоўваю альбо адну, ke l іншыя афіцэры, і я магу сказаць табе-цы multidiag ? вызначана лепш
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
дзякую вас, ? лепш, чаму? мае pi? функцыі?
-
калі вы delphi autocom,вы ўбачыце, што і топ-тэстар сення...multidiag ў розных problemmi з нпб,codiffica фарсунак і т. д.....autocom ідзе аб легкавых і грузавых аўтамабіляў
-
але, магчыма, ты кажаш версіі c..... я магу табе гарантаваць, кэ multidiag ў цяперашні час ? адзін з лепшых інструментаў у звароце, яго інтэрфейс можа працаваць нават з праграмамі дыягностыкі, арыгінальныя на самай справе ? адзінае, riconusciuta passtrhuu bmw ,audi .citroen і інш...?) казаць цы ? вырабляецца ад actia k? найбуйнейшым вытворцам інтэрфейс дыягностыкі арыгінальных інструментаў bmw, fiat, mercedes, citroen і інш... функцыі больш, чым на autocom ? майстар пошуку няспраўнасцяў ke nn тэхнічныя бюлетэні, як іх вырашаць.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
вельмі цікава, дзякую вас, а затым, наадварот, autocom, што нават клон працуе выдатна, гэта ? ніжэй
-
ведаю, версія клон multidiag, як працуе nn я магу судзіць, але як арыгінал nn c? параўнанне
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Pass-trhu сення працуе, па texa і bosch, напэўна, яшчэ не ведаю, што сказаць вам, а затым multidiag не мае эксклюзіўную функцыю.
-
калі ? для гэтага нават braenbee інтэрфейс pass-trhu але як ж тады, напрыклад, bmw прызнае толькі actia, як інтэрфейс?
-
магчыма самы моцны і abrites...поўны....але цана на 40 еўра..........не для ўсіх
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума