Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Абмеркаванне: multidiag супраць autocom

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289

Post multidiag супраць autocom

хлопцы, для тых, хто мае вопыт, той'? дыягностыку лепш? гаворачы аб копіі, multidiag мае дадатковыя функцыі па параўнанні з autocom?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    прывітанне, я выкарыстоўваю альбо адну, ke l іншыя афіцэры, і я магу сказаць табе-цы multidiag ? вызначана лепш

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    дзякую вас, ? лепш, чаму? мае pi? функцыі?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венецыя
    Паведамленні
    50
    калі вы delphi autocom,вы ўбачыце, што і топ-тэстар сення...multidiag ў розных problemmi з нпб,codiffica фарсунак і т. д.....autocom ідзе аб легкавых і грузавых аўтамабіляў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    але, магчыма, ты кажаш версіі c..... я магу табе гарантаваць, кэ multidiag ў цяперашні час ? адзін з лепшых інструментаў у звароце, яго інтэрфейс можа працаваць нават з праграмамі дыягностыкі, арыгінальныя на самай справе ? адзінае, riconusciuta passtrhuu bmw ,audi .citroen і інш...?) казаць цы ? вырабляецца ад actia k? найбуйнейшым вытворцам інтэрфейс дыягностыкі арыгінальных інструментаў bmw, fiat, mercedes, citroen і інш... функцыі больш, чым на autocom ? майстар пошуку няспраўнасцяў ke nn тэхнічныя бюлетэні, як іх вырашаць.

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    вельмі цікава, дзякую вас, а затым, наадварот, autocom, што нават клон працуе выдатна, гэта ? ніжэй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    ведаю, версія клон multidiag, як працуе nn я магу судзіць, але як арыгінал nn c? параўнанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Pass-trhu сення працуе, па texa і bosch, напэўна, яшчэ не ведаю, што сказаць вам, а затым multidiag не мае эксклюзіўную функцыю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    калі ? для гэтага нават braenbee інтэрфейс pass-trhu але як ж тады, напрыклад, bmw прызнае толькі actia, як інтэрфейс?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    маргера, венецыя
    Паведамленні
    50
    магчыма самы моцны і abrites...поўны....але цана на 40 еўра..........не для ўсіх

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •