Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188

Alfa 147 jtd 115cv. Разблакаваць файл Ecu абароны ад чытання

Прывітанне ўсім я прачытаў файл Alfa 147 jtd 115cv. Але пры адкрыцці файла, я выявіў, што Ecm titanium кажа мне, info ecu not found. Кліент сказаў мне, што стары трэнер ен абаронены ад чытання. Вы можаце зрабіць што-то, каб бачыць гэты файл і што ен у спалучэнні складальніка. У адваротным выпадку прыйдзецца? перарабіць файл пачынаючы з новай врі. Але я хацеў паглядзець, што ен зрабіў, чаму? машына ідзе не занадта добра.

Прыкладаю файл.

Alfa147_115cv_jtd.rar

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    з тое, што вы чыталі файл, паспрабуйце адкрыць ecu, і глядзець, што не было zoccolata з сеткавага кадавання.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    але, каб паставіць пас на файл, як вы павінны рабіць?
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Файл ? чытаў з Kess V2 master. Я не ведаю? з чым ? быў напісаны стары трэнер, што ен абаронены. Ecu не ? ніколі не было адкрытым, у гэтым я ўпэўнены. Мне interssava ведаць, калі вы маглі б scodificare, пачынаючы ад файла, які я адправіў. У адваротным выпадку прыйдзецца? rifarli карту з 0. Але мне было цікава паглядзець, што ен у спалучэнні сабака, што ен зрабіў аўтамабіль.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    дзіўна, я спрабаваў бы чытаць з іншым інструментам або дзейнічаць непасрэдна на 29f400
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    28
    Часткі ад арыгінала, зрабіце лепшае, што

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў badboy Visualizza Messaggio
    Файл ? чытаў з Kess V2 master. Я не ведаю? з чым ? быў напісаны стары трэнер, што ен абаронены. Ecu не ? ніколі не было адкрытым, у гэтым я ўпэўнены. Мне interssava ведаць, калі вы маглі б scodificare, пачынаючы ад файла, які я адправіў. У адваротным выпадку прыйдзецца? rifarli карту з 0. Але мне было цікава паглядзець, што ен у спалучэнні сабака, што ен зрабіў аўтамабіль.
    як вы быць упэўнены, што не ? ніколі не была адкрыта, гэтыя шрубы і нічога не паглядзець, калі адкрыць, у любым выпадку вы заўседы можаце паспрабаваць, як кажа легенда, і тое, як раіў боку заўседы яго золата і пакінуць яго ў спакоі файлы ўжо зменены.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    нават, па-мойму, ці што ? zoccolata або kess чытаў дрэнна... файл вы не можаце? шыфравання via sw на edc15

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    99
    тее было zoccolata.. толькі што і дзіўна, што зрабіў табе што-то чытаць. як правіла, вы робіце толькі дадзеныя ecu, калі ? так

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    можа быць ? былі абаронены з ecusafe,па-мойму адрываецца flash і programmala з арыгінальнага файла, з ж колькасць hw і sw, і перайсці спакойна!!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •