усем добрай раніцы!!!!!!
хлопцы, я павінен выключыць клапан egr на гэтую машыну, але па вы з v53 я магу чытаць і пісаць у паслядоўны, не маючы ніякіх праблем??audi A4 avant 2.0 TDI 16v год 2011 тып КАГ і bosch edc17 дзякуй!!
усем добрай раніцы!!!!!!
хлопцы, я павінен выключыць клапан egr на гэтую машыну, але па вы з v53 я магу чытаць і пісаць у паслядоўны, не маючы ніякіх праблем??audi A4 avant 2.0 TDI 16v год 2011 тып КАГ і bosch edc17 дзякуй!!
Як ? параіў мне, я лічу, што ў паслядоўны вы не павінны паспрабаваць, "адключыць" і націсніце " BK.... хаця я магу сказаць, што я з v54 я спрабаваў напісаць " яго ў бд, але нічога ... на чытанне не праблема .
Адна рэч, што s? калі зачыніць клапан, варта таксама defap
я спадзяюся, што не памылюся , чакае яшчэ адзін савет ;-)
дэмантаж і факты чытання ў bootmode і калі хочаце савет, пішыце ў boot.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
дзякуй, хлопцы за адказы!!!!і замест таго, каб, калі гэта тычыцца гольф-6 siemens v53 кажа мне, чытання і запісу yes Flasher+Загрузкі Tricore, што гэта значыць?
так што гэтая машына golf6 1600 tdi 16v siemens вы можаце зрабіць у паслядоўны???
дзякуй cinqueturbo!!але гэтая працэдура разблакоўкі павінна быць зроблена не толькі таму, што выкарыстоўваю v53 ці есць праграмісты, якія ў стане без разблакоўкі??
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Я не ведаю, калі x17 таму ў аптэцы без зваркі дроту і супраціў толькі раз'ем пярэдняй панэлі...я не хачу сказаць, caxxata.
У любым выпадку, не ? складана зрабіць яе да школы з v53
Праблема ў тым, падтрымліваць хуткасць думкі вышэй хуткасці працы машыны