Добрай раніцы, на гэтай ecu і сям'і, уключаючы ні праграмнага забеспячэння, ні ******* ? у стане вырашыць..хто-то мае рашэнне?дзякуй ( ложак з певень V53)
файл ori выдалены
Добрай раніцы, на гэтай ecu і сям'і, уключаючы ні праграмнага забеспячэння, ні ******* ? у стане вырашыць..хто-то мае рашэнне?дзякуй ( ложак з певень V53)
файл ori выдалены
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 20-07-2014 да 14:56
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
нават не ідэя??забыўся....? у нядзелю![]()
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
памылка 409 сігнал занадта нізкай у датчык рознасці ціску
мне далі гэты файл, вы дапаможаце мне яна выправіць у CK арыгінал ? апублікавана ў верхнім дзякуй
Я заяўляю, што я не бачыў файлаў, але і
Калі памылка ? P0409 ? ўласцівая клапан EGR, а не dpf
КАЛІ ВЫ НЕ ЎПЭЎНЕНЫЯ АДКРЫЙ