Я Gpunto 1.2 з ecu iaw 5sf3, што страцілі ключы. Які б шлях больш? паказана, што неабходна зрабіць??
Я Gpunto 1.2 з ecu iaw 5sf3, што страцілі ключы. Які б шлях больш? паказана, што неабходна зрабіць??
так як гэты ecu не можа быць зроблена за ўсе самы паказана паступаюць, на мой погляд ? вырабіць чытанне цела і прыступіць да стварэння новага транспондеров або,- узяць body і ключы ў узломам, я рэкамендую той жа нумар, каб зрабіць экю часткова ST10F280 праз чытанне ST10F280
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Замовіўшы ключ у fiat не павінны прыбыць ўжо? працуе??
І, такім чынам, з'яўляюцца кропкі і****.
Я магу чытаць з гала 2 5sf3?? Схема павінна быць такой жа, як і 5нф, як дакументы пеўня??
Diferenzia толькі A1 або М2..
IAW_FIAT_LANCIA_5SF3_A1_ST10F280.jpg
IAW_5SF3_M2_FIAT_LANCIA_ST10F280.jpg
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
каб зрабіць scodifica агульнай складанасці вы павінны зрабіць багародзіцы блок кіравання і ўсталяваць buno schedino, легка і проста мантуецца ўнутры эбу зваркі 4 правады
Паколькі я нават не ключы, іду на знос і шукаю боды з карціну, то я раблю часткова.
для мяне рашэннем гэтай праблемы? зручна ? замовіць ключы з дзвярэй, як ліквідаваць?