прывітанне ўсім, я хацеў бы погляд на карту, зробленыя мной, мая c2 vts .. не ведаю, як пойдзе машына, чаму? не я загружаная, не маючы l прыбор для гэтага..
хацелася б меркаванне і дзе палепшыць усім загадзя дзякуй
прывітанне ўсім, я хацеў бы погляд на карту, зробленыя мной, мая c2 vts .. не ведаю, як пойдзе машына, чаму? не я загружаная, не маючы l прыбор для гэтага..
хацелася б меркаванне і дзе палепшыць усім загадзя дзякуй
Адсутнічае арыгінал, калі ? у банку дадзеных электроннай пошты Спасылку!
http://www.professionalchiptuning.ne...ead.php?269-C2 файл ? 907/167
я бачыў карту, уважлівы, што ен smagrito поўнай нагрузкі , калі вы паглядзіце на значэння, вы разумееце, што ? карта лямбда ... павышэнне кошту smagrisci , загадзя, не ведаю, калі вы высокі, але трэба вышмараваць, а затым пакладзеце яе да школы з аналізатары лямбда і склад газу, так разумееш, куды рухацца, я не ведаю, калі матылек на гэтыя ? для разблакоўкі
але бензінавыя рухавікі праходзяць яны тосты для супастаўлення , рызыкі легка пагоршыць , без адэкватнага інструментара, то калі вы хочаце напісаць , вы не павінны прабіць поршні
з павагай
науглероживания лепш чым арыгінальныя? я фільтр на панэлі, што я парады? я ведаю, што рангі налічваюцца 1 0.75 на гэты блок кіравання...
ніхто не ведае, даць мне парады аб тым, як зрабіць науглероживания або пакіньце на врі? у якасці авансу? я іх не даў бы больш 4? градусаў.. як вы думаеце
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 05-07-2014 да 20:38
я зрабіў іншы з паліўнай крычы, змяніўшы авансы.. як смесеобразования, што вы мне параіце бачыў, што я падыходжу панэль bmc ? smagrisco толькі на высокіх або пакінуць так?
ніхто не ведае, як мне дапамагчы?
хто ведае, дай мне руку, я зрабіў іншы..
няма, чаму? у мяне l прыстасаванне для фіксацыі.. я хацеў бы ведаць, калі логіка будзе правільнай і зразумець, калі можа быць добра