Вынікі з 1 па 4 з 4

Абмеркаванне: Савет Дыягностыкі launch

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    54

Савет Дыягностыкі launch

добрай раніцы ўсім, я спадзяюся, што размясціў у правільным раздзеле; хачу спытаць савета аб куплі дыягностыкі, у прыватнасці мне ? быў прапанаваны launch x431 diagun, хто-небудзь з вас выкарыстоўвае яго?як вы? ? добра з азіяцкіх аўтамабіляў? ці я павінен узяць што-то яшчэ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    выдатны дыягназ, вядома, не ўсе, не цалкам беларуская, але ідзе, ахоплівае цэлы шэраг транспартных сродкаў, якія іншыя дыягназы, калі яны мараць, ідзе ovviamante прапаноўваліся і іншыя інструменты, часта аказваецца вельмі карысным табе савет, улічваючы цану мала
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    54
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    выдатны дыягназ, вядома, не ўсе, не цалкам беларуская, але ідзе, ахоплівае цэлы шэраг транспартных сродкаў, якія іншыя дыягназы, калі яны мараць, ідзе ovviamante прапаноўваліся і іншыя інструменты, часта аказваецца вельмі карысным табе савет, улічваючы цану мала
    Дзякуй, то што ? у рускі ? у ангельскую мову або іншую мову? ( англійская мова жаваць ледзь-ледзь, але іншыя мовы....) цана, якую мне зрабілі ? каля 380 еўра ? правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Я не думаю, што вызначыць дыягназ і выдатны інструмент, але affiancarla іншы дыягназ, як вам ? сказалі, ахоплівае таварныя знакі, якія яшчэ працуюць, не ? вельмі зразумелы, як дыягназы стандартныя! мы кажам, што на кожны брэнд копія арыгінальнай старонкі дыягназу маці дома не маючы cos? стандартныя працы на ўсе таварныя знакі і ў pi? яны c некалькі рэчаў, на ангельскую, вядома калі ў вас ужо? у brain bee або texa або kts ваяваў смела, і вы атрымаеце найбольш ахопу брэндаў, прывітанне

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •