Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935

Замена блока кіравання peugeot edc16c34

Мне трэба замяніць блок кіравання на 207 1.4hdi edc16c34.

На практыцы я ? хадзіла ў сукенку, калі я яго ў bdm і вы ? вельмі, зараз я схаджу з розуму, каб змантаваць іншы. Паколькі я не знайшоў дакладна такі ж знос, параўноўваючы з esitronic я знайшоў сумяшчальны.

На практыцы гэта 0281013868 што усталяваны на аўто і я павінен замяніць 0281011560, толькі, што не магу яе запусціць ні ў якім выпадку. Я спрабаваў scodificare як з immodec, што з дапамогай праграмы", размешчаны ў scodifca, што мы вакол гэтага тыпу ecu.

Прыкладаю файл ori-ложак у bdm эбу знос, і eeprom чытаў экскурсійнае эбу, арыгінал.

Дзякуй.
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    знайсці гэтае чытанне bdm 1037380749
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    http://www.professionalchiptuning.ne...5726#post95726 пост 15
    зарад гэта і 2p аўтамабіля крычы, калі не змяняе hw

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    калі не працуе, я хачу прымусіць вас зрабіць тэст толькі на E2p, дайце нам ведаць...

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў klajdin Visualizza Messaggio
    калі не працуе, я хачу прымусіць вас зрабіць тэст толькі на E2p, дайце нам ведаць...
    мы б нават immo off ад e2p, але праверыць
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Нічога не рабіць...
    Цяпер, па крайняй меры, згоду на стартар, працуе, але не заводзіць. У дыягназ я дзе-небудзь памылку, звязаную з электра клапанамі, хоць ? усе ок ****llo кадавання і ўключэнне блока кіравання.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Нічога не рабіць...
    Цяпер, па крайняй меры, згоду на стартар, працуе, але не заводзіць. У дыягназ я дзе-небудзь памылку, звязаную з электра клапанамі, хоць ? усе ок ****llo кадавання і ўключэнне блока кіравання.
    пакіньце яго ў спакоі, то пакладзеце жа код bosch не ? пытанне кадовак і букеты розныя і лепей, розніца, электраабсталяванне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    5
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    мы б нават immo off ад e2p, але праверыць
    на самай справе легенда я я не правяраў, і я не магу паглядзець ваш файл, і я не ведаю, калі ? ж, таму стаўлю тое, што я знайшоў, тэст файл иммо, і калі не ідзе капіраванне адрозненні на вашым файле

Immo_off.rar

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Нічога не рабіць. У мяне усталяваны эбу з такога ж абсталявання , рэзервовага капіявання паведамілі тут на форуме ад legendary і eeprom арыгінальным, але машыны па-ранейшаму не жадаючы ведаць, каб пачаць.

Як мне здаецца, рэзервовага капіявання паведамілі, ці не ? сумяшчальныя, так як прыводзіць мяне ў diganosi памылкі, звязаныя з функцыямі, што аўтамабіль не мае...

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Робіць мне стаць тупей становіцца аўтамабіль.

На практыцы рэзервовага капіявання, які паведаміў legendary адпавядае, як soft і hardware на тое, што павінна быць у машыне. Іх нагрузка на centraliona знос, што я prso з тым жа абсталяваннем, разам з eeprom і арыгінальны аўтамабіль бярэ сваю згоду загружаецца, стартар круціцца, але не заводзіцца. Я шэраг памылак, звязаных з fap:

P2127/2124 электрамагнітны клапан вынаснога ахаладжальнік всасываемого паветра
    P0473 датчык перападу ціску
    P0532 датчык ціску халадзільнай машыны

Але калі ж колькасць мяккага і апаратныя сродкі рэзервовага капіявання, як caxo таму хочуць fap ў кузаў, калі аўтамабіль не ne ? абсталяваны?? Можа быць, гэта прычына, па якой не запускаецца... Як вы маглі б выправіць??

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •