Хлопцы, я адкрываю гэты пост, каб ведаць, калі сярод нас есць ўладальнікі k-tag alientech афіцыйны і ведаць, калі вы хочаце павялічыць гэты інструмент асабіста я выкарыстоўваю трохі часу.
Хлопцы, я адкрываю гэты пост, каб ведаць, калі сярод нас есць ўладальнікі k-tag alientech афіцыйны і ведаць, калі вы хочаце павялічыць гэты інструмент асабіста я выкарыстоўваю трохі часу.
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
Шчыра кажучы, я быў бы вельмі зацікаўлены сам у гэтай тэме, чаму? K-tag ? быў настойліва прапанаваў мне, але я не адчуваю, каб зрабіць інвестыцыі ў цемры...
Я хацеў бы дакладна ведаць, як яна ідзе, і калі варта грошай...
Дзякуй!
праблема ? што трэба адкрыць ecu!
дапамога alientech ? сапраўды, вельмі добра!
для мяне, хто робіць гэта рамяство, прафесіі павінна пачынацца з kess, а затым зрабіў правільны практыцы зрабіць дадатковыя намаганні і ўзяць k-tag
я зрабіў так, зараз я працую ў нас дома, у рэшце рэшт ? толькі з ліпеня, што smanettiamo на ECU для апрацоўкі і фап, часу яшчэ два месяцы, каб амартызаваць кошт kess, а затым наступны-выдаткі sar? k-tag, я бачыў яго ў дзеянні, і я цалкам задаволены
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Таму ў асноўным K-Tag ад таго, што ен адрозніваецца ад агульнай BDM?
для барт, у рэальнасці? K - Tag няма ? многае, што новы інтэрфейс BDM для Alientech, відавочна, з укараненнем новых пратаколаў ? выдатны прадукт, чаму? па параўнанні з іншымі дамамі, якія лечаць гэтых прадуктаў (тое, што купляеце ? totalmete ваш у тым ліку пратаколы, і калі ты, праблемы не мог бы зрабіць больш? гадавая падпіска тое, што вы купілі, працягвае працаваць))))) гэты тып, вядома, калі вы не аплаціце гадавую падпіску некаторыя інтэрфейсы перастаюць працаваць. Калі avvessi дадатковая магчымасць? і некаторыя заказчыкі ў pi? acquisteri не думаю, што ў два разы?
Дзякуй дэльфін, ты быў вельмі поўным, цяпер я ? pi? ясна!
Вы звычайна карыстаецеся? Як вы знаходзіцеся? У вас ніколі не было праблем, выкарыстоўваючы яго?
Яшчэ раз дзякуй!![]()
На жаль на дадзены момант інтэрфейсаў, арыгінальных у мяне толькі Bdmpro ад Alientech, я хацеў бы купіць іншыя інтэрфейсы я чакаю моманты, найбольш спрыяльныя і трохі кліентаў у pi?. Але калі б я мог, не вагаючыся acquisteri як Kess, што K-Tag. Прывітанне, хутка