Добры дзень,усе .я павінен супаставіць BMW 1-й серыі 2.0 d 143cv год 11/2007 . Спіс kess c'? напісаў, што ў пу? зрабіць праз obd, а таксама ў спіс пеўнік . Хто зрабіў вопыт з гэтымі ECU . Edc 17 c06
Добры дзень,усе .я павінен супаставіць BMW 1-й серыі 2.0 d 143cv год 11/2007 . Спіс kess c'? напісаў, што ў пу? зрабіць праз obd, а таксама ў спіс пеўнік . Хто зрабіў вопыт з гэтымі ECU . Edc 17 c06
я зрабіў, але не з бд, я спрабаваў прачытаць яе ў паслядоўны ? прачытала яго, я не давяраў яе напісанне, і я зрабіў гэта ў boot значна бяспечней
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
З пеўнік . Калі вы распиновка .
рабіць вы, але я б не давяраў,лепш гэта зрабіць у boot...
ці, па крайняй меры, чытаць у boot, а затым чытанне і запіс у паслядоўны,па крайняй меры, калі што-то здарыцца, у вас чытанне ў boot...
Прывітанне
Ці зрабіў шмат для гэтай машыны ў бд без праблем, але, праўда, тут з cmd uficiale.
Першы bmw edc7 тут ці зрабіў uo in any 2008, з cmd у бд.
З павагай.
Зроблена ўчора ў бд без праблем .
праблема, што ў бд вы гэта робіце,але ? заўседы лепш у школе,асабліва, калі сродкі не афіцыйныя,так што, калі замацаваць son болю
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
Яго чытаць ? пісьмовага kess врі . Калі раней экскурсійнае мне рабіць з пеўнік клон еўропы . Вы зрабілі ніколі ў школе з клонам
54 eu ў экскурсійнае выдатна , tricore