Прывітанне ўсім, мне прапанавалі galletto 1260 мета кошт выкарыстоўваецца на гэтым форуме... Хто-небудзь ведае, калі гэта певень таму 5 еўра?дзякуй
Прывітанне ўсім, мне прапанавалі galletto 1260 мета кошт выкарыстоўваецца на гэтым форуме... Хто-небудзь ведае, калі гэта певень таму 5 еўра?дзякуй
на мой погляд, у цяперашні час 1260 і захоўваць... калі не гуляць на сваей машыне, каб астатнія пі? раз не працуе, і тыя, хто працуе! Думаеце, што ў мяне два дамы.. адзін з іх яшчэ не спакаваны.... але я вісеў на сцяне, чаму? кожны раз, калі мне трэба было!!!!
Учора ўвечары я выкарыстаў kess, а я SN закаханы....
нават у параўнанні з 1260... у параўнанні і giocattolino .... ( хоць я як заўседы.. )
Я не ведаю, калі вы можаце ўставіць спасылку я знайшоў добры певень v54 параіў зарэгістраваны ў раене, дзе ен сам ? быў у шоку ад матэрыялаў пеўня не арыгінал, але добры прадукт не клон клон клон
няма спасылкі на правілы забараняюць... а давайце паглядзім, што адказваюць ветэранаў ..![]()
так,у некаторых рэдкіх выпадках можа быць. Але асабіста мне вельмі страшна ! гэта проста электроніка ўсе так проста і банальна, што не дае мне ніякай упэўненасці, і я заўседы пакута, калі выкарыстанне
1260 былі вельмі недакладнымі, але там была версія з душавой метал, які працаваў вельмі добра, аднак, кажучы пра "копіі" ? заўседы лепш мець усе ў дом, кожны інструмент кампенсуе памылкі іншага
на самай справе.... я правяраў іх, перш чым сказаць так.... потым, калі вы не ведаеце яшчэ, што рабіць, па крайняй меры, у вас есць альтэрнатывы, нават калі эканамічныя і недакладнай![]()