-
Модуль eco power chip
Што вы думаеце на гэты модуль дае +20% крутоўнага моманту і + 15% магутнасці, зніжэнне расходу паліва на 15%, для дызельных рухавікоў, падлучаны да рэгулятара ціску паліва aumentado прэс паліва і quaella turbo .
-
я асабіста модулі іх ненавіджу не думаю, што вы дажыве прадукцыйнасць, т? цытуецца не ў крыўду
але калі вы паглядзіце добра ў гэты модуль, вы ўбачыце, што трэба падключыць на rail як павялічыць turbo?
-
Анч я не згодныя, усе " выкарыстанне блокаў кіравання бд. якія нічога не робяць, каб бачыць усе "ecu значэнняў у шахматным парадку, у пэўных межах, каб падмануць эбу і прымусіць яе рэагаваць у адпаведнасці з палажэннямі існуюць модулі, пасіўныя (супраціву), разгарнуў адразу і актыўных з мікра на борце, напрыклад, гэта модуль, які я бачыў, і мне прапанавалі падключыць мікракантролер прымае сігнал ад раздыма датчыка ціску паліва ў магістралі rail" і вяртае eleborato у адпаведнасці з крывой у памяці кантролера, павялічыў ціск паліва, паколькі выхад модуля (апрацаваны сігнал) ідзе ва-банк' ecu ен правярае, такім чынам press. turbo cnm. сярод дадатковых гэта не ? дрэнна, здаецца, што значэння вышэй наблізіліся дастаткова , спрабаваў на giulietta tdi.
-
ke я ведаю, ні адзін модуль кіруе абмежавальнікі, нават калі ваш быў у стане падняць ціск турбо, як вы з лім.
-
Не марнуючы грошы на непатрэбныя, пры праглядзе вэб-старонак c'? кіраўніцтва аб тым, як змяніць датчыка ціску ў рампы. Просты і эфектыўны
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума