Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817

4-ы курс навучання rmappature блокаў кіравання professionalchiptuning 26-27/07/14 Рым

[IMG]http://i59.tinypic*****/25aixs3.jpg[/IMG]
    хлопцы, як назва professionalchiptuning бачыў поспех, дасягнуты на працягу апошніх 3-х курсаў у менш 4mesi і, падобна, ен так зарэкамендаваў сябе ў дачыненні да падрыхтоўкі і бачыў шмат запытаў з вашага боку, якія працягваюць паступаць, вырашыў зрабіць 4? што тычыцца дызельных рухавікоў, таму мы вырашылі рэарганізаваць курс навучання 2 дні тэорыя, практыка, у рыме нашай сталіцы бачыў, што запыты раскіданыя па ўсей італіі, і, такім чынам, найлепшы кампраміс для ўсіх. у professionalchiptuning і цяпер прысутнічае на рынку ў галіне перапраграмавання блокаў кіравання,выдаленне dpf/fap выдаленне egr,выдаленне dtc,выдаленне лямбда-зонда,выдаленне матылькоў swirl,абмежавальнік хуткасці,запуск панэлі кіравання,адключэнне чытання порта obd,рашэнне, выезд у гарачае групы vag,курсы,дапамогу і многае іншае каля 10гадоў.

копія праграмы ніжэй:

КУРС ПЕРАПРЫЗНАЧЭНЬНЕ (PROFESSIONALCHIPTUNING) ПРАЦЯГЛАСЦЮ 2 ДНІ ТЭОРЫЯ + ПРАКТЫКА +2 АБЕДУ + У ПАДАРУНАК МАЛЕНЬКІ ГАДЖЭТ + СЕРТЫФІКАТ ЎДЗЕЛУ + МАГЧЫМАСЦЬ ДАПАМОГА І АБСТАЛЯВАННЕ.

ВЯДОМА ПЕРАПРЫЗНАЧЭННЯ:
    КУРС ПЕРАПРЫЗНАЧЭНЬНЕ, ПРАЦЯГЛАСЦЮ 2 ДНІ, ШТО НЕ МАЕ АБМЕЖАВАННЯЎ ПА ЧАСЕ ТЭРМІН,абмяжуе СУПЫНУ, КАБ якія-НЕБУДЗЬ СУМНЕВЫ І ПЫТАННІ, ВАМ ДАСЦЬ", НАРЭШЦЕ, МАГЧЫМАСЦЬ ПАЧАЦЬ РЭДАГАВАННЕ ФАЙЛА ПАЧЫНАЮЧЫ З сапраўднай ЛОЖКАМ З МАШЫНЫ СПЕЦЫЯЛЬНА ATTREZZATURA.AVETE РАЗУМЕЮ, НА працягу ДВУХ ДЗЕН МЫ ГАРАНТУЕМ, ШТО вы БУДЗЕЦЕ ФАРМАТАЎ НА 100% РАБІЦЬ УСЕ ТОЕ, ЗА ДЗЕНЬ ДА гэтага БЫЛО ТАБУ', СТАЎШЫ ГАДОЎ ВОПЫТУ працы НА ПОЛІ.
    [IMG]http://i57.tinypic*****/2lc9pag.jpg[/IMG]

-1? ДЗЕНЬ (ТЭОРЫЯ):
    У ПРАЦЯГУ БУДЗЕ ПАТЛУМАЧЫЎ, ЯК УСЕ, ФУНКЦЫЯНАВАННЯ І ВЫКАРЫСТАННЯ ПРАГРАМНАГА ЗАБЕСПЯЧЭННЯ ДЛЯ АПРАЦОЎКІ, ТАКІМ ЧЫНАМ, ТАКСАМА, ЯК ЎРУЧНУЮ ЗНАЙСЦІ ДРАЙВЕР, ПАТРЭБНЫ ФАЙЛ, ЯКІ НЕ ЗАГРУЖАЕЦЦА АЎТАМАТЫЧНА, І ГЭТА САМАЕ ГАЛОЎНАЕ-ТОЕ, ЯК,ДЗЕ І ЧАМУ РЭДАГАВАЦЬ ФАЙЛ, І ПАКАЗАЛЬНА, ШТО ЎЯЎЛЯЮЦЬ АДРАСЫ, А ЗАТЫМ КАРТЫ, ПРАГРАМНАЕ ЗАБЕСПЯЧЭННЕ І ПАКАЗВАЕ ІНТЭРПРЭТАВАЦЬ НЕКАТОРЫЯ РЭАЛЬНЫЯ КАШТОЎНАСЦІ, ШТО ВАЖНА ЗРАЗУМЕЦЬ, ШТО І ЯК ВЫ РЭДАГУЕЦЕ,ТАКСАМА БУДЗЕ АПІСАНА, ЯК ДЗЕЙНІЧАЦЬ У ВЫПАДКУ, КАЛІ АЎТАМАБІЛЬ З АКПП,АЎТО З DPF,ЛІКВІДАЦЫІ ПРАБЛЕМЫ, ПАЛОМКІ РОЗНЫЯ, І ЯК ПЕРАЙСЦІ АД STEP ЗАЛЕЖНАСЦІ АД МАГЧЫМАГА АБНАЎЛЕННЯ АБО ЯК НАЛАДЗІЦЬ, МАГЧЫМА АДЛЮСТРАВАННЕ Ў АДПАВЕДНАСЦІ З ЗАПАТРАБАВАННЯМІ ЎЛАДАЛЬНІКА, БУДЗЕ ТАКСАМА РАСТЛУМАЧЫЎ, ШТО ТАКОЕ КАНТРОЛЬНАЯ СУМА І ЯК ПРАВЕРЫЦЬ, ШТО ВЫЛІЧЭННІ Ў ПРАВІЛЬНАЙ МАНЕРЫ, ШТО НЕАБХОДНА ДЛЯ ПЕРАЗАГРУЗКІ ТРАНСПАРТНАГА СРОДКУ ПАСЛЯ МАДЫФІКАЦЫІ. ПАДЧАС КУРСУ БУДЗЕ ПРЫМАЦЦА ЭКЗАМЕН ДЫСПЕТЧАРЫ BOSCH EDC15,EDC16,EDC17,1.3MJET ЯК COMMON RAIL, ПОМПА ФАРСУНКІ І Ў МАКСІМАЛЬНА МАГЧЫМАЙ ДОБРАЕ НАДВОР'Е ТАКСАМА SIEMENS І DELPHI.NEL КУРС БУДЗЕ РАСТЛУМАЧАНА ЯК ЗМЕНЫ Ў РЭЖЫМЕ ТАБЛІЦЫ (ФАКТЫЧНЫЯ ЗНАЧЭННЯ) І ЯК ЗМЕНЫ Ў РЭЖЫМЕ ГРАФІКІ (2D), А ЗАТЫМ ВЫ ЗМОЖАЦЕ РЭДАГАВАЦЬ ФАЙЛЫ, ТАК І БЕЗ ДРАЙВЕРА,МЫ НАВУЧЫМ ВАС ПРОСТЫМ СПОСАБАМ ЗМЕНЫ, ЯКІЯ МОЖНА ПРЫМЯНІЦЬ НА ЛЮБЫ ДЫЗЕЛЬНЫ РУХАВІК. У КАНЦЫ КУРСУ, ПАСЛЯ ЗАВЯРШЭННЯ ЎРОКУ І ЎЗЯЎ НА СЯБЕ ЎСЕ ФАМІЛЬНЫЯ НАТАТКІ ВЫПАДКУ, ШТО, ПА МЕРЫ ТАГО, МЫ ДАПАМОЖАМ ВАМ ПЕРАМЫКАЦЦА АКРАМЯ ТАГО, У ТОЙ ЖА ЧАС, ШТО ПАГЛЯДЗЕЛІ І РАЗНАСТАЙНАСЦЬ ПАМІЖ EDC15-EDC16-EDC17,MARELLI 1.3MJET,COMMON RAIL І ПОМПА ФАРСУНКІ, ЯКІЯ З'ЯЎЛЯЮЦЦА АЎТАМАБІЛІ НАЙБОЛЬШ РАСПАЎСЮДЖАНЫЯ Ў ЗВАРОЦЕ З ВАШЫМ КАМПУТАРАМ, ВЫ БУДЗЕЦЕ СЯБЕ ЗРАБІЦЬ ПЕРАПРЫЗНАЧЭНЬНЕ, ПАЧЫНАЮЧЫ АД АРЫГІНАЛА, ШТО Ў КАНЦЫ БУДЗЕ ПРААНАЛІЗАВАНА, І, МАГЧЫМА, АБМЯРКОЎВАЛІ РАЗАМ З ВАМІ, КАБ ВЫСВЕТЛІЦЬ, КАЛІ І ЯК УЗНІКАЛІ ПАМЫЛКІ,АКРАМЯ ТАГО, БУДЗЕ АПІСАНА, ЯК ВЫКЛЮЧЫЦЬ КЛАПАН СІСТЭМЫ РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ОГ ЯК НА СТАРЫХ ДЫСПЕТЧАРАЎ EDC15, ШТО НА НОВЫХ ДЫСПЕТЧАРАЎ EDC16-EDC17-1-3MJET І ЯК ВЫРАШЫЦЬ ПРАБЛЕМУ ПЕРАЗАГРУЗКІ ГАРАЧАЙ ГРУПЫ VAG УСЕ Ў ТАБЛІЦЫ ПА СТАРЫМ КІРАВАННЯ, ШТО Ў 2D ГРАФІЦЫ КІРАВАННЯ НА НОВЫЯ, такім ЧЫНАМ, ІЛЮСТРАЦЫІ ВЕЛЬМІ ПРАФЕСІЙНА ЎСЕ ПРАЗ ПРАЕКТАР,праграма КУРСА ЎКЛЮЧАЕ Ў сябе НАВУЧАННЕ 100% КАРЫСТАЛЬНІКАЎ, ЯКІЯ НІКОЛІ НЕ РАБІЛІ АДЛЮСТРАВАННЕ І АБНАЎЛЕННЕ КАРЫСТАЛЬНІКАЎ ЎЖО ЭКСПЕРТЫ.
    [IMG]http://i58.tinypic*****/14j56ye.jpg[/IMG]

-2? ДЗЕНЬ (ПРАКТЫКА):
    ПАСЛЯ заканчэння ТЭОРЫІ,НАПІСАЎ ЎСЕ ФАМІЛЬНЫЯ НАТАТКІ патрэбныя, І ЗРАБІЛІ ВАС 3-4 АДЛЮСТРАВАННЯЎ, ЯКІЯ МЫ ЗАТЫМ ПРАВЕРЫЛІ РАЗАМ, мы ПЯРОЙДЗЕМ ДА ПРАКТЫКІ, ДЗЕ БУДЗЕ ПАКАЗАНА, ЯК ЗАБЛАКАВАЦЬ ANTITUNING СУЧАСНЫХ ЭБУ BOSCH EDC17 З МЕНАВІТА ГЭТАЙ АБАРОНЫ,ВЫ PROCEDERA' З ДЭМАНСТРАЦЫЯЙ НА ПРАКТЫЦЫ, ЯК АДКРЫЦЬ БЛОКІ кіравання ЭКСКУРСІЙНАЕ SENSA пашкодзіць іх, І мы ДАМО ВАМ магчымасць УБАЧЫЦЬ РОЗНЫЯ ТЭХНІКІ ПРАЦЫ З РОЗНЫМІ ІНСТРУМЕНТАМІ, ТЫПУ БДМ,TRICORE,BOOT,РАСПИНОВКА і Г.Д. і, НАРЭШЦЕ, МЫ ЗДЗЯЙСНЯЕМ ЧЫТАННЕ-ЗМЕНА-ЗАПІС НА АЎТАМАБІЛЬ, ЗАВЯРШЫЎШЫ ЎСЕ,ЕСЦЬ, ВЯДОМА, БУДЗЕ " БОЛЬШ ТЭХНІК, ГАТОВЫ АДКАЗАЦЬ НА ВАШЫ ПЫТАННІ АБО СУМНЕННІ Ў ВАШЫМ РАСПАРАДЖЭННІ.

-ПРАГРАМНАЕ ЗАБЕСПЯЧЭННЕ АПРАЦОЎКІ:
    З ДАПАМОГАЙ ПРАГРАМНАГА ЗАБЕСПЯЧЭННЯ ВЫ ЗМОЖАЦЕ ПЕРАЎТВАРЫЦЬ ФАЙЛ У ЛЮБЫ ТРАНСПАРТНЫ СРОДАК, ЯК АЎТАМАБІЛЬ,МАТАЦЫКЛ,ГРУЗАВІК,ТРАКТАР АБО МАРСКІМ ШЛЯХАМ, СУМЯШЧАЛЬНАГА З ІМ ПРАГРАМНАГА ЗАБЕСПЯЧЭННЯ ПРАДАСТАВІЦЬ ВАМ' УСЕ МАГЧЫМЫЯ АДРАСЫ, ЯКІЯ ВЫ МОЖАЦЕ САМІ ПАЙСЬЦІ Ў MODIFIARE ПА ВАШЫМ ЖАДАННІ І Ў ЗАЛЕЖНАСЦІ ШТО І ЯК ВЫ ХОЧАЦЕ АТРЫМАЦЬ, ТЫПУ:
    ЦІСК ТУРБО,ПОДАВИТЕЛИ,ПАРА,ЦІСКАМ,ЦІСКУ Ў РАМПЫ,АВАНСЫ,КЛАПАН EGR,АБМЕЖАВАЛЬНІК АБАРОТАЎ,АБМЕЖАВАЛЬНІК ХУТКАСЦІ І Г.Д. .ПРОГРАММНОЕ ЗАБЕСПЯЧЭННЕ ПАСЛЯ ЗАВЯРШЭННЯ РЭДАГАВАННЯ ФАЙЛА ПРЫ ЗАХАВАННІ АДНАГО І ТАГО Ж CALCOLERA' АЎТАМАТЫЧНА КАНТРОЛЬНАЯ СУМА СЛУЖЫЦЬ ДЛЯ РАЗМЕРКАВАННЯ ТРАНСПАРТНАГА СРОДКУ ЗМЕНЕНЫ АДЗІН РАЗ ПЕРАПІСАЦЬ ФАЙЛ. З дапамогай ГЭТАЙ ПРАГРАМЫ ВЫ зможаце РЭДАГАВАЦЬ ФАЙЛ ПА ВАШАМУ МЕРКАВАННІ Ў РЭЖЫМЕ 3D,ТАБЛІЧНАЙ І 2D, А ЗАТЫМ, КАБ УСЕ ПАРАМЕТРЫ, ПАЛЯПШЭННЕ АКАЗАННЯ НА працягу ЎСІХ АБАРОТАЎ КРУЧЭННЯ .

МАГЧЫМАСЦЬ якіх-НЕБУДЗЬ ПРАБЛЕМ, НЕСПРАКТЫКАВАНАСЦІ АБО СУМНЕННІ Ў ПЕРШЫ ПЕРЫЯД ДЗЕЙНАСЦІ ТЭХНІК па ПАПЯРЭДНІМ запісе БУДЗЕ НЕПАСРЭДНА Ў ВАШАЙ МАЙСТЭРНІ І ДАПАМОЖА выканаць' ПРАВЯДЗЕННЕ ЎСЕЙ прад-І ПОСТ-АДЛЮСТРАВАННЕ Ў РОЗНЫХ ЧАСТКАХ ІТАЛІІ.
    ДЛЯ ТЫХ, ХТО ХОЧА ПРЫНЯЦЬ УДЗЕЛ АДПРАВІЦЬ ***** З НІК І НУМАР СОТАВАГА,Я ПАМЯТАЮ ЎСЕ, ЯК ГЭТА БЫЛО З УСІМІ ПАПЯРЭДНІМІ КУРСЫ ЗРОБЛЕНА ГЭТА БУДЗЕ ЛІК, БЛІЗКАЕ МЕНАВІТА ДЛЯ ЗАБЕСПЯЧЭННЯ ЯКАСЦІ АДНАГО І ТАГО Ж.

ДЛЯ АТРЫМАННЯ ІНФАРМАЦЫІ ВЫ МОЖАЦЕ ЗВЯЗАЦЦА З НАМІ ПА :

*****: INFO*PROFESSIONALCHIPTUNING.NET

***** БЕЗ КАНТАКТНАГА ТЭЛЕФОНА РАЗГЛЯДАЦЦА НЕ БУДУЦЬ

[IMG]http://i57.tinypic*****/34ihdgm.jpg[/IMG]
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 08-06-2014 да 12:05
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    добры дзень, я паслаў вам свой нумар тэлефона, далей ***** , апошняе, што я хацеў бы ведаць курс baser? толькі на эбу турбадызель або турба-бензін і бензін ўсмоктваецца?
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    28
    Добры вечар, інфармацыя пра дату і выдаткі, вядома, я павінен папрасіць вас all'***** падыходзіць?
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    уся інфармацыя будзе перададзена каму цікава і нам адправіць ***** пакінуўшы свайго кантакту.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    я паслаў l ***** з мой нумар сення .. я хацеў бы ведаць, калі, вядома, разумець ўрокі па тэмах, бензін ўсмоктваецца, і turbo
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў fabiovts88 Visualizza Messaggio
    я паслаў l ***** з мой нумар сення .. я хацеў бы ведаць, калі, вядома, разумець ўрокі па тэмах, бензін ўсмоктваецца, і turbo
    як патлумачыў на сотавы кожны раз, што мы есць, вядома, людзі лічаць, што гэта ўсе так проста, што на працягу 2 дзен павінны ведаць, супаставіць дызель-benzina.eliminare dpf-egr,зрабіць scodifiche і, магчыма, падушка бяспекі тады, калі ўдзельнічаюць у нашым працэсе разумеюць, што есць так шмат інфармацыі, што мы тлумачым у першы дзень з 09 раніцы да 20 вечара, што ідуць спаць знішчаныя, і толькі так яны разумеюць, што вы павінны зрабіць курс прызначаны для дызель спецыялізаваны, для бензіну, нафты і так далей.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-06-2014 да 11:29
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    дазвольце далей курс для тых, хто перакананы, зрабіць гэта таксама, таму што мы яшчэ не ўсталявалі дату менавіта для збору знітовак, і даць вам магчымасць арганізаваць як лепш, верыце,кожны раз, калі мы арганізавалі курс, паступаюць дзясяткі ***** людзей, якія хочуць зрабіць курс, нават на наступны дзень, то не толькі растлумачыць усе голасам у працягу прыкладна 15 хвілін адказ з тых, што павінны зрабіць, марнаваць час і заўседы адно і тое ж, то есць " я дам вам ведаць, а потым знаходзяць што-то і кажуць, дайце мне ведаць дату наступнага,у гэтым годзе ў рыме і' апошні курс на дызель таму той, хто зразумеў, што кошт курса такой падушцы з 2 машыны і што ведаць, каб зарабіць у гэтай галіне, і гэта цуд, напішыце *****мы ўжо некалькі сяброўства ў кучу падпісчыкаў, мы закрываем і ўсталеўваны дату.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    308
    я бачыў вашы званкі msport, але я не мог не адказаць! я працаваў да позняга вечара, калі вы хочаце, мы можам адчуваць сябе нават на whats up
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    на гэты раз я....
    IP

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    добра, хлопцы, мы ўжо там, як толькі мы гатовыя, мы вырашаем разам,у той жа час мы робім, вядома ж, у сіцыліі для сицилийцев, якія nopn хочуць мяняць.
    IP

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •