Вынікі з 1 па 4 з 4

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    4

Дапамога, праблема з vag 10.1.6

Прывітанне, хлопцы, есць новы ...я наблытаў дзе-то дзень я выкарыстоўваю vag 10.6.1 ...я, вядома, smanomesso кадоўкі, таму што не працуе блок камфорту..... У тым сэнсе, што некаторыя рэчы працуюць, іншыя няма і гэтак далей .... Хто-то мне можа дапамагчы адправіць байт, якія дазваляюць скінуць centralian n: 49 9 ... Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    прама зараз, што цябе не працуе + за што? і потым, чаму? nn ты напісаў байты, якія вы змянілі, нават той жа sw папярэджвае вас.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў даніла майда Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы, есць новы ...я наблытаў дзе-то дзень я выкарыстоўваю vag 10.6.1 ...я, вядома, smanomesso кадоўкі, таму што не працуе блок камфорту..... У тым сэнсе, што некаторыя рэчы працуюць, іншыя няма і гэтак далей .... Хто-то мне можа дапамагчы адправіць байт, якія дазваляюць скінуць centralian n: 49 9 ... Дзякуй
    вы не можаце resettarle можна толькі настройваць трэба stidiarti усе словы і ўсталеўваць іх у залежнасці ад сітуацыі
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    вы павінны быць іп? пэўны ў тым, што вы хочаце зрабіць, магчыма, памыляецеся, умовы і ніхто не разумее, а тое, што вам трэба, і таму не можа вам дапамагчы, калега збавіцеля, вы ўжо? улічваючы info карысна, аднак, вы можаце таксама зрабіць камфорт багародзіцы і пасля з vcds вы, навязаных усе каналы, або зменіце на свой канал, што вам трэба.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •