Вынікі з 1 па 6 з 6
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    8

Датчык знешняй тэмпературы alfa 159

Прывітанне ўсім!!!! Я датчык тэмпературы вонкавага паветра ў маей 159, які час ад часу сыходзіць з розуму...цяпер, напрыклад, не адзначае якога-небудзь значэння..***** і калі ўсе, што там было...калі маю машыну азначае -35 градусаў, і я папярэджваю, магчыма лед на дарозе...што мне рабіць? ? замяніць? У выпадку, калі хто-то ведае, як і дзе знайсці яго?? Загадзя дзякуй!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Перад заменай датчыка неабходна праглядаў добра, злучэнняў і кабеляў, каб не марнаваць грошы на непатрэбныя, а затым, калі ? датчык няспраўны, не думаю, што есць занадта шмат праблем, каб знайсці яго, проста, што вы пытаецеся ў нейкі магазін запчастак.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    8
    Citazione Першапачаткова Напісаў egs Visualizza Messaggio
    Перад заменай датчыка неабходна праглядаў добра, злучэнняў і кабеляў, каб не марнаваць грошы на непатрэбныя, а затым, калі ? датчык няспраўны, не думаю, што есць занадта шмат праблем, каб знайсці яго, проста, што вы пытаецеся ў нейкі магазін запчастак.
    Ок, дзякуй за параду! што тычыцца спасылкі, і сам датчык я збіраюся ўмяшацца, ўнутры люстэрка задняга выгляду з боку кіроўцы правільна? калі я не памыляюся, то датчык ? размяшчаецца іх!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Gi? ? у люстэрка на баку вадзіцеля. Па-мойму, табе варта праверыць злучэнне ў сярэдзіне дзверы, а потым дабрацца да датчыка тэмпературы, што, каб змяніць, трэба разабраць ўсе люстэрка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    паглядзіце, што часта нават не правады, разарваныя ў дзверы, а ў spinette шырокія ў злучэнне паміж дзверцамі і рамай аўтамабіля,чаму? іх у дзверы, разеткі ў разетку
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Так, так, я на самой справе я сказаў спачатку праверыць праводку...

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •