Вынікі з 1 па 2 з 2

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120

renault espace 2007 год 2.0 dci заблакаваны

Добрай раніцы, хлопцы, я змагаюся з espace, якія не хочуць ведаць, каб даць прыкметы жыцця, калі я ўстаўляю карту і націскаю кнопку, каб уключыць запальванне адпраўляюцца вентылятараў хуткасць? максімальная і на панэлі гарыць толькі час і тэмпература, нават клімат-кантроль на дзверы справа ? памер, ніякіх прыкмет жыцця, я заяўляю, што аўтамабіль ? alluvionata, была размеркавана пасля дэмантажу і чысты, блокі кіравання, потым, прыкладна тыдзень ? памерла.
    работ, якія былі выкананы, з'яўляюцца наступныя:
    Чыстка кабеляў і раздымаў, замена бартавога кампутара (уд), якія змяшчаюцца ў прыборнай панэлі)

я выдаліў кіравання рухавіком і адкрытым, чаму? будучы пад батарэяй прыбыў у ****llo вады, але потым зразумеў, што быў запячатаны добра, і не было прыкмет кароткага замыкання ў прасочваецца ўнутр.

працуючы ў майстэрні, упаўнаважанай fiat не я электрычныя схемы і няма, я паняцця не маю, як функцыі проксі аўтамабіля, калі хто-то ? вельмі практычны гэтага тыпу аўтамабіля, магчыма, хто-то на форуме робіць ?.

апошнія зьвесткі я падумаў, што тып эбу, так і якія ўтрымліваюцца пад нагамі кіроўцы, я не змог вызначыць яго функцыі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    верагодна, sar? вады на ўваходзе ў блок кіравання рухавіком, які павінен быць bosch edc16cp33..гэта цяпер я думаю, што май ўжо вырашылі, ці кінуў машыну hihih было б добра, калі скажыце нам, як вы вырашылі..

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •