хлопцы,у каго-то есць egr off sid806?
акрамя таго, я хацеў бы ведаць, калі нават з boot mode c'? рызыка заблакаваць гэтыя sid 806
хлопцы,у каго-то есць egr off sid806?
акрамя таго, я хацеў бы ведаць, калі нават з boot mode c'? рызыка заблакаваць гэтыя sid 806
Паспрабуйце гэта рашэнне
файл крычы: http://www.professionalchiptuning.ne...80&viewfull=1#
файлы mod: BackC2_14HDI_sid806.rar
Цярпенне і цнота моцных..
Я паспрабую, дзякуй
Sent?, і для загрузкі, чытання і лісты, якія вы мне сказаць? Я мог бы мець праблемы з rolling code? Я бачыў, што раз і meucci маюць таксама спосаб выдалення, што вы думаеце?
я gallov50 якія, шчыра кажучы, да гэтага часу ніколі не падводзіла,але вы ведаеце, com'?,вы ніколі не ведаеце,
чытанне я зрабіў у boot pin, 28 заземлены з супрацівам ад 5kohm,певень, ен казаў мне, адключыць масу, перш чым прачытаць, але я бачыў, што ен не чытаў і таму я пакінуў напалі? правільна?
выбачайце, калі я далека, але sid у boot я ніколі не зрабіў,я заўседы трапіце sid магчымыя ў bdm
зроблена два дні таму, адзін раз уключыў запальванне( вкл/выкл), вы пачуеце гукавы сігнал, то адлучыце провад зазямлення pin 28, ? ад ок для чытання,пасля змены файла я перарабіў тыя ж дзеянні, усе ідзе як па масле...
і я напісаў ******* pin-28, чаму? я падлучаны наўпрост у памяць з дапамогай дроту boot
я раблю ў boot, і на экскурсійнае![]()
тады,у машыне ? туды,egr-ok (рашэнне backgroop дзякуй,я думаў ен у тую зону, гледзячы на іншыя sid, але мне проста трэба пацверджанне ;