-
citroen c2 1.4hdi cod mot 8hz
прывітанне ўсім у мяне праблема на гэты аўтамабіль мяне не працуе датчык дажджу, я праверыў, ад схема падлучэння харчавання і да гэтага часу ўсе ок, на дыягностыцы bsi я не знаходжу ніякіх адхіленняў, я хацеў спытаць, калі есць магчымасць? уключыць або dissattivare гэты датчык, дзякуй
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
прывітанне , вы павінны ўвайсці ў меню аўтамабіля, каб актываваць яго
-
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
датчык ? падзяліць на 2 часткі, частка, якую вы "зносу" ? адзін на лабавое шкло, сонечныя прамяні з доўгай сапсуе.. знаходзіцца ва ўнутраным люстэрку задняга выгляду, проста цягнуць пластык ? блакавання ,а таксама датчык .Звычайна ? тое, што не адправіўся церак. павінен быць актываваны з ходам ўніз рычаг і пасля правіла, калі не ідзе дождж больш, праз паўгадзіны ей церак робяць адзін праход "сухі", каб успомніць, што функцыя ? актыўная і параіць вам адключыць яго, то таксама залежыць ад года машыны.... іх там 2 ці 3 выгляду
-
ок, дзякуй, зак, я спрабую зрабіць гэтую працэдуру
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
звярніце ўвагу, што ў дадатак да датчык дажджу ўнутры іх есць датчык святла, калі я не памыляюся, вы павінны мець гэта права ??
-
вы што датчык таму, так і дворнікі, і фары
-
а я, перш чым зрабіць, - гэта працэдура, у другі дзень я паспрабаваў іншы датчык, але ў мяне той жа вынік
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
-
вы шкло ? было зменена на кузаве
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума