Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249

Адаптацыя дросельнай засланкі suzuki swift бензін

Прывітанне, я замяніў акумулятар на машыну, мой кампаньен займаецца, Suzuki Swift 1.3 бензін 2009 года, рухавік M13A, то ен мае мінімум вельмі нізкі, я растлумачу: калі вы ўключаеце і пакінуць мінімум гэта ? рэгуляваць, але калі вы падарожнічаеце, каб мне таксама 5 мін і потым спыняецца мінімум рэзка апускаецца да амаль згаснуць, каб потым зноў адрэгуляваць пасля каля 30 сек.
    Цяпер загана ? з'явіўся адразу пасля замены акумулятара, я думаю, гэта праблема адаптацыі дросельнай засланкі, для? у дыягнастычны тэст, што я ў распараджэнні, не ? маецца прыстасаванне для гэтай мадэлі.
    Хто-небудзь ведае, калі c'? працэдура для аўтамабіля, адаптацыя???
    Кожны савет ? добра я згодны
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    1 Паспрабуйце адлучыць акумулятар холаду і падлучыце іх зноў праз некалькі хвілін
    2 Тэст правярае стан ачыстка дросельнай засланкі
    што сродкаў, якія ў вашым распараджэнні?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Выпрабаванне батарэі я ўжо зрабіў, на самай справе, наступным крокам было паспрабаваць ачысціць яго? мне здавалася дзіўным, так як машына дома, я заўседы да паслуг, і гэта было гадзін, перш чым адлучыць акумулятар, але калі я не знайду спосаб зрабіць адаптацыю паспрабуе? па гэтай дарозе
    У мяне есць KTS, Delphi і Texa..
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, для паскарэння выкарыстоўваем SDT Suzuki арыгінальны інструмент, але нават у ручным рэжыме вы можаце вырашыць: адлучыць акумулятар + 30 хвілін, затым падлучыце і уключыце толькі запальванне на 3 хвіліны, не дакранаючыся нічога, вазьмі і sfili ключ, праз 1 хвіліну пакладзеце карціну і зрабіце пяць разоў accellerate да канца, вазьмі карціну і sfili ключ праз хвіліну пакладзеце на матацыкле, не дакранаючыся педалі праводцы акселератара і пакінуць яго працаваць на халастым ходу на працягу 15 хвілін. паспрабуйце і паглядзіце, што вырашайце

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    21
    калі вы можаце дапамагчы я ў спрынтар 412, 99 я рабіў падобны дэфект пасля замены батарэі мінімум не было яшчэ наладзіць на працягу некалькіх дзен паб'е ідзе ў кароткай спадніцы падабаецца і тое risostituisco і пасля карабля не было больш праблема мінімуму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне, для паскарэння выкарыстоўваем SDT Suzuki арыгінальны інструмент, але нават у ручным рэжыме вы можаце вырашыць: адлучыць акумулятар + 30 хвілін, затым падлучыце і уключыце толькі запальванне на 3 хвіліны, не дакранаючыся нічога, вазьмі і sfili ключ, праз 1 хвіліну пакладзеце карціну і зрабіце пяць разоў accellerate да канца, вазьмі карціну і sfili ключ праз хвіліну пакладзеце на матацыкле, не дакранаючыся педалі праводцы акселератара і пакінуць яго працаваць на халастым ходу на працягу 15 хвілін. паспрабуйце і паглядзіце, што вырашайце
    Ок добра дзякуй за 1000, як толькі я машыну ў стральбе, я імкнуся, і месца зняволення.
    Яшчэ раз дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Et
    39
    Паведамленні
    95
    у мяне была такая ж праблема з ypsilon пасля замены акумулятара машына мела мінімум вельмі нізкі, амаль aspegnersi, я вырашыў, пакінуўшы аўтамабіль у рух, як мінімум, і план ? перанесена на мінімум, каб толькі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Citazione Першапачаткова Напісаў анел Visualizza Messaggio
    Ок добра дзякуй за 1000, як толькі я машыну ў стральбе, я імкнуся, і месца зняволення.
    Яшчэ раз дзякуй
    Спрабаваў працэдуры размешчана з вельмі страсці рухавікі, але праблема не ўхіленая, зараз пачынаю думаць, што праблема сапраўды ў корпус дросельнай засланкі, riprover? яна з пі? спакойна, але я паспрабую таксама адкрыць цела і даць яму чыстую.
    Усе роўна дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, ? працэдура, якую я раблю асабіста, хоць і амаль заўседы працуе, калі вы з маіх частак, я пакажу вам адаптацыі інструмента арыгінал.....бясплатна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Дзякую вас, але мы вельмі далека, а заўтра я збіраюся паспрабаваць яшчэ раз

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні