Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

ford focus 1.6 tdci няспраўнасці рухавіка

Добры вечар усім, я прашу info бачылі, што сення мне прадставілася гэтая рэч.
    Мне і на ўваходзе ford focus 1.6, сказаўшы мне, што ен гарыць індыкатар рухавіка, і калі б я зрабіў дыягностыку, пакінуў машыну ў pommeriggio саджуся ў машыну і бачу, што індыкатар гарыць, а толькі паведамленне ў рамках, калі я правільна памятаю, " няспраўнасць сістэмы рухавіка " і чырвоны індыкатар побач з дысплеем ( класічны, індыкатар mil аранжавы замест выключана )
    Я раблю дыягностыку з дапамогай двух інструментаў, і я толькі памылкі на свечках напальвання, праверка свечак напальвання, і я бачу, што не ідуць, ні адна з 4.
    Я раблю заказ з свечак, тэлефануе мне уладальнік і кажу гэтых свечак, ен кажа мне, кажучы, што машына не хадзіў ні затым у recovery.
    Заўтра я павінен зрабіць, зрабіць дыягностыку больш дакладнай, калі-небудзь што-то падобнае.
    Цяпер я сумняваюся, можа чатыры напальвання адправіць у recovery машына і не прымусіць яе хадзіць?
    І калі-небудзь што-то падобнае, ці не?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    73
    вы на ford свечак напальвання адпраўляюць у recovery аўтамабіль....проста на мінулым тыдні зрабіў focus 1.6 tdci з той жа праблемай,змена свечак і ўсе ок....okkio, што крыху раздражняе змяніць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    дзякуй, на самой справе сення ў мяне аддзяляецца, і я зрабіў добры стомленасць,на шчасце, тады было лягчэй...
    шчыра кажучы , ніколі не здаралася свечкі напальвання пасылаюць recovery машына.
    Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    пацвярджаю, я таксама, на жаль, ford таму гэтым дзярмом x рабіць вар'яты людзі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    сення свечкі напальвання гуляюць вельмі важную працу.....а на групы psa машыны ў recovery'.....якія, дарэчы, без нагрузкі не павінна перавышаць нават 3000 аб / мін прыкладна.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Ross
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таранцей
    Паведамленні
    98
    Такая ж праблема, на ўсе аўтамабілі, якія збіраюць гэты тып цыкла і, такім чынам, экю.
    Цярпенне-гэта цнота, моцныя, але што адбудзецца, калі гэтыя прабачэння?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tezzero
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    224
    я пацвярджаю,ды.............*******цябе..........
    [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумнявацца ў сабе, гэта першы прыкмета інтэлекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    116
    Змена свечак напальвання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    124
    я ў поўным здарылася са мной даўно..Вырашана пасля таго, як шмат грошай траціцца на іншыя рэчы, якія не centravono нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    86
    такая ж праблема ў мяне ? давялося сення ў c-max заўседы 1.6 tdci, я не думаю, што свечак напальвання выклікалі ўсе гэта

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •