Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 55

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289

Exclamation магчыма, афера км пашыраны

хлопцы, прашу савета ў ы? эксперты, сябар купіў lancia y 1.3 jtdm 95cv 2011 года 27800km, забітых на карціне, я выканаў дыягностыку з autocom з multiecuscan вось што атрымліваецца
    - апошні overrev одометр - 50093
    - одометр апошняй рэгенерацыі dpf - 1046852
    - км-замена блока кіравання рухавіка - 286
    - колькасць рэгенерацыі dpf - 156
    - < шляхоў, папярэджанне прысутнасці h2o ў паліва - 53698
    - пры ўваходзе ў эбу рухавіка з multiecuscan кажа мне, одометр 286km
    я заўважыў, што ecu не ? новы, але вы заўважылі, сілікону, што сыходзіць да бакоў, заўтра апублікуем некаторыя фатаграфіі
    аўтамабіль ? у снежні 2011 года, што пу? рабіць? па-вашаму, былі пашыраны км? глядзім у мінулае, іншыя аўтамабілі з такім жа рухавіком, я бачыў, што аднаўляюць у сярэднім кожныя 500 км, то, улічваючы, што ecu азначае 156 рэгенерацыі 156 x 500 = 78.000, што не будзе нават шмат, але, у любым выпадку ? афера, вас што consigliereste? дзякуй усім

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    пашыраны і не прафесійна!

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Павінны быць рэальныя 53698..... аднак, на маю думку, не кладзі надзеі занадта шмат значэнняў км, што закон дыягназ, чаму? не ўсе можна давяраць, тыпу менавіта на гэтым аўто, "одометр з апошняй рэгенерацыяй dpf" прыносіць вам занадта высокай? у гэтым выпадку ? было зроблена што-то...

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    хлопцы, для таго, каб працягнуць магчымай скаргі, падаюць заяву правераная, магчыма, майстэрня fiat праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Знайсці дылера, аўтамабіль сумленны..
    не, каб усе травы прамень увагі..
    размаўляў з адзін мой знаемы трэйдар, які купіць на поўначы, у наяўнасці ўжо? усе трапляе ў паходы,
    хто-то асудзіць?
    я рэкамендую, каб заўседы ўбачыць аўтамабіль з адным кампетэнтным, перш чым зрабіць куплю..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Знайсці дылера, аўтамабіль сумленны..
    не, каб усе травы прамень увагі..
    размаўляў з адзін мой знаемы трэйдар, які купіць на поўначы, у наяўнасці ўжо? усе трапляе ў паходы,
    хто-то асудзіць?
    я рэкамендую, каб заўседы ўбачыць аўтамабіль з адным кампетэнтным, перш чым зрабіць куплю..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    ок, то, я думаю, зніжкай, але для тых, хто не ? эксперт і ідзе ў давер, трэба аднавіць ашуканцаў, аднак сення раніцай ? пайшоў у казарму, а затым звязаўся з яе адвакатам, даверу, хутка ? што панядзелак? раніца ідзе, каб праверыць у прадстаўніцтве fiat ўсім, вы былі вельмі даступныя, дзякуючы адвакату, калі мела на руках экспертызу, пасцельныя прыналежнасці, обеспе? з скаргай на махлярства, і я думаю, што будуць caxxi горкія для разумнік у пр, што прадаў аўтамабіль, вы терр? у любым выпадку ў курсе падзей, якія будуць прадвесціць вельмі цікавыя

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    перш чым пакласці ў сярэдзіну юрыстаў я б пайшоў ад прадаўца пачуць, што ен казаў.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    эбу air bag, што кажа дыягностыка ? знайсці яшчэ значэння, калі выканаць дыягностыку іх, вы напэўна знойдзеце больш інфармацыі
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    заўтра праходзіць міма мяне, і паеду рабіць дыягностыку нашмат больш? падрабязны, то я вам падам усе, цяпер я дзякую вас за дапамогу

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •