Прывітанне ўсім, хто-то ў ложку гэтыя ecu з kess v2 врі ?
Прывітанне ўсім, хто-то ў ложку гэтыя ecu з kess v2 врі ?
хлопцы, калі я правільна памятаю, я атрымаў **** ад замежніка, які даў ўключана паслядоўнага чытання, нават на м8, калі я магу замест слова
вы з апошнімі абнаўленнямі, павінны прачытаць яе праблемы, якія я спрабаваў прачытаць, я выдаткаваў 2 гадзіны і, магчыма, больш? у канцы чытання я, паколькі памылка ksuite 9999 .не ведаю, што здарылася, я паклікаў дапамогу мне год сказалі рабіць іншыя тэсты, якія я, шчыра кажучы, я не хацеў, каб мне сказалі, што мне змяняюць інструмент, які можа быць праблемай для інструмента " у рэшце рэшт мне давялося запраграмаваць з gxxxo клон, і ен паклаў цяпер для запісу і нармальна ?
гэта і абнаўленне, які быў выпушчаны на версіі 2.04 цяпер мы 2.05
● PRT 293 - (FIAT/ALFA/LANCIA MARELLI MJ8DF MPC5565)
Паведамленні чытанне праз OBD ўсіх транспартных сродкаў, якія падтрымліваюцца пратаколам 293.
Дадзеная функцыя ? даступна толькі для Master прылад.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 03-05-2014 да 14:33
тады я добра памятаў, у мяне есць сябар, з афіцэрам, і ен таксама меў тыя ж праблемы, для чытання, напэўна ? невялікая памылка пратаколу, што іншаземец вырашыць? хутка, вельмі сур'езныя і гатовыя на гэтыя рэчы
Што машына была?
Час запісу залежыць ? у C-can (Punto Evo/Ducato/etc) - прыблізна 15 мін паміж выціскае счапленне і розных power latch або K-line (Муса/Ідэя) я толькі зрабіў пару але, калі я правільна памятаю, прыкладна 40 мін
для чытання ў мяне зроблены 2 (Evo)няма, адзіная праблема curiosit? таксама для чытання раздушыць pefale счаплення усталюйце на матацыкл і power latch дакладна так, як у запісе
машына была panda 2011 і мне дало толькі магчымасць? у k, і таксама я зрабіў выціснуць педаль счаплення, калі я правільна памятаю для чытання фарсунак пяро, і цяпер я думаю, што ў запісе, мне здаецца, я не бачыў, калі была магчымасць? напісаць або ўсей табліцы, але мне здаецца, што не было