прывітанне, у мінулым я прачытаў экю golf 5 серыі 1900 tdi 105л.с з mpps мяне ствараецца файл 2 мб
ен перарабіў з іншай машыны заўседы гольф-105 у мяне ствараецца файл у 1 мб, як ніколі?
прывітанне, у мінулым я прачытаў экю golf 5 серыі 1900 tdi 105л.с з mpps мяне ствараецца файл 2 мб
ен перарабіў з іншай машыны заўседы гольф-105 у мяне ствараецца файл у 1 мб, як ніколі?
Аўтамабілі былі розныя гады, безумоўна. . Той, ад 1mb быў з 2004 па 2006 замест іншага ад 2007 года
Ок, я прачытаў файл з mpps
Ці не ўзяў золата з нашай базы
Іх або cinfrontati не супадаюць, як ніколі ?? Калі я пішу von файл dela банк іду добра
робіць гняздо з нашай базы, вынікаючы hw і sw, калі яны надзейныя
я хацеў бы задаць пытаньне і магчыма, што тыя, хто запраграмаваны ен у абароненай або зашыфраванай?
Пу? быць,на гольф калі-то і я ? здаралася. аднак заўседы есць метады, каб чытаць адзін і той жа![]()
вы ці зразумелі, але я толькі правядзенне паслядоўных кабеляў
Тады я бачу, дурніца... А што паслядоўны ? можа быць дрэнны мануфактуры паспрабуйце на машыне з той жа ecu.
або амаль вырашаная або купіў galleto 4 v54
мой mpps той паспрабаваў з марелли, гэта добра, з другога 5 сур'езных і добра, толькі з гэтым я зрабіў гэта дрэнная чытання я спадзяюся вырашыць з курыцай 4