Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: сумневы па mpps

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178

сумневы па mpps

прывітанне ўсім, даўно я купіў galletto 1260 клон, але пасля дзесятка пісання ? зламаны, і пасля некалькіх спробаў аднавіць яго я вырашыў купіць mpps, толькі не ведаю які ўзяць, чаму? вакол знаходзяцца розныя мадэлі і розныя версіі (v13, v12), то з скрынкай з металу, то з дапамогай кабеля празрысты, і той, з кабель-чорны. скажыце, калі ласка, зыходзячы з вашага вопыту, якая з гэтых ? лепшым, і, калі вы ведаеце каго-тое, што ен прадае з гарантыяй ? я не магу марнаваць 80 еўра кожныя 4 месяцы для хобі
    дзякуй
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    118
    Добра, вы даведаліся, што, і вельмі легка rifilarsi з пэўных кітайскіх кароткай жыцця, або якія ніколі не працуюць. З гала 1260 вы вельмі абмежаваны, за машыны старэйшыя за 12 гадоў. З MPPS вы можаце зрабіць EDC16 (у некаторых выпадках EDC17, але.), і вы значна больш, крыты. Я MPPS клон еўрапейскага функцыі выдатна ўжо 3 гады і я не магу рэкамендаваць на кітайскія штучкі. Мой і ўбудаваны ў раз'ем obd-чорнага пластыка.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Прывітанне spiki вы можаце сказаць мне, дзе вы куплялі і колькі вы заплацілі? Дзякуй
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    118
    Я заплаціў 100 або 150€, не памятаю..... І l' эстонія.
    Цяпер гэты чувак прадае толькі адзін провад magnietico..... Не мае нічога агульнага.
    Магчыма, хто-то будзе зроблена куплю яшчэ нядаўна.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Я зразумеў... Як я магу ўбачыць, калі mpps, што я купляю ? кітайскі ці эўрапейскі?
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    118
    Яны ўсе кітайскія. Калі вы паглядзіце цэны на Ebay паглядзець, чаму.... то лепей Не больш за іх. Так няма еўрапейскіх клонаў больш вакол.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    178
    Вы кажаце, што калі я бяру з eBay-я магу пайсці ну ці крыху пазней, але я павінен купіць іншы? І тады, дылема, і заўседы бяру тое, з каністры, якая каштуе больш? ці толькі кабель, які каштуе менш? Я не хачу, што то з скрынкай, металічная ўзбярэжжа-й? але ў рэшце рэшт ен жа надзейнасць
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    118
    Не бойцеся рызыкаваць, 20€.... я выдаткаваць грошы на абсталяванне ... і я адразу шмат trombate ад 100€ і больш..... Бывае, нават лепшыя.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    Я купіў вельмі добрую mpps v12 (тб trasparanre ) на заліў, і я ніколі не меў ніякіх праблем. Прадавец ? беларуская баттипалья (battipaglia), і я ўзяў ад яго, як mpps коні, і ніколі не было ніякіх праблем.
    IP

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •