прывітанне ўсім!!!!
мне трэба выдаліць fap на Fiat Panda з рухавіком ecu 8F2-P2...
Адкрыць гэты ecu ? даволі рызыкоўна...які інструмент чытае і запісвае дадзеныя ў паслядоўны?
У mpps,galletto v53...
? можна?
прывітанне ўсім!!!!
мне трэба выдаліць fap на Fiat Panda з рухавіком ecu 8F2-P2...
Адкрыць гэты ecu ? даволі рызыкоўна...які інструмент чытае і запісвае дадзеныя ў паслядоўны?
У mpps,galletto v53...
? можна?
З Mpps можаце зрабіць, не чытаю, калі гэта 70cv у K-line, вы можаце прачытаць у пер'і для чытання ставіць нас амаль гадзіну, а калі ? у Can-Bus прымушае virtual read, або пазначце ecu, і вы атрымліваеце зыходны файл, у адваротным выпадку адкрыць і чытаць у j-tag з певень, калі вы мала знаемыя, не ? цяжка, я тэставанне певень, v53, і я спрабаваў на двух mjt-8xx
Цярпенне і цнота моцных..
чаму? з mpps ? рызыкоўна?
я павінен праверыць аўтамабіль, калі...? 70cv я магу чытаць яе ў школе з пеўнік?
я чытала, што пеўнік закона ў паслядоўны...у школе было б лепш без таго ecu...
калі вы можаце зрабіць рэзервовую копію....або паглядзець, калі gi? цяперашні чытанне зроблена, экскурсійнае ....*****unque з певень не павінны мець ніякіх праблем у паслядоўны....
удакладненне: mpps і пеўнік клоны
аднак аўтамабіль ? 55 квт
Я на panda 8f2 b2 , 75 л.з., у мяне былі праблемы... певень чытаў, ледзь у k-line , virtual file , з дапамогай фарсункі усе ок
я павінен быў зрабіць immo off , ў мяне выхад у панне ... я не змог гэта нічога... адключыце падлучыць ktag закон ... усе файлы ў 00
я стараюся 53 падключаецца адзін раз у jtag ... потым нуль.. не чытае ,я думаў да эбу пашкоджаны, абмен body, які быў alluvionato , чытаю ў мікра раблю транспондер
programmo ключа, аўтамабіль, на ровар!!!
на punto evo не праблема???? info я бачыў, што, магчыма, трэба прыбраць супраціў ад нуля H на cmd ??
я думаю, што kess v2 павінны зрабіць, чытання і запісы праз паслядоўны порт
вы таксама певень і заўседы , але на гэта няма!!!
цікава, хто больш? эксперт з мяне, на гэтыя аўтамабілі, маючы на врі ў пу? запісаць файл, выразаць з mpps, як вы робіце на g.пункту 6f3
што год, і гэта машына???
Што такое заяц? Трус Abarth