прывітанне, хлопцы...я хацеў бы мець думкі на першую карту краіны...я хацеў пакінуць арыгінальныя, так prex rail, абмежавальнікі крутоўнага моманту, cos? cme ў prex turbo...чакаю вашага меркавання дзякуй
прывітанне, хлопцы...я хацеў бы мець думкі на першую карту краіны...я хацеў пакінуць арыгінальныя, так prex rail, абмежавальнікі крутоўнага моманту, cos? cme ў prex turbo...чакаю вашага меркавання дзякуй
fordfocusedc16c34-1.rar вось ўкладанне не мог ўставіць
файл ori артыкул чытаць у банк дадзеных і мод тут....
Вы, як толькі я магу я...зараз я з cell
я ўставіў карту на банк дадзеных (па крайняй меры, я думаю, што я зрабіў разбору, справядліва), я прыкладаю спасылку
http://www.professionalchiptuning.ne...8634#post88634
прывітанне на карту, што вы зрабілі яму вы ўжо зачынена egr?
Калі я не памыляюся, вы-шчыра кажучы, не памятаю XD
карту па-мойму не v? добра...
для пачатку вы закранулі карты педаль пачынаючы з 1000 абаротаў і 50% педалі з крокам сытны, што тады яны ідуць да падняцца як мінімум на 20% больш,....паступленні заняць 330 нм крутоўнага моманту, але потым не адпавядаць аб'ему нататкі абмежаванні, каб атрымаць тое, што вы пытаецеся ў педаль....
карта "фаза ўпырску" ? уласцівая гістэрэзіс у egr вярніце яго на врі не трэба нічога, так што, калі не прымусіць вас ўключыць няспраўнасці рухавіка..
час ўпырску я не piaccioni нічога...боку, нават тут, з нязначнай ціску ў магістралі rail павялічыць 130 кропак, якія затым ідуць труціць...
turbo, ты дакрануўся да яго, абмежавальнік у функцыі прэс-атмасферны...
акрамя таго, я не разумею сэнс гэтага змены ў 1C4360....
па-мойму вы не там...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Добра, па крайняй меры, у мяне спасылкі з чаго пачаць, і гэта мяне вельмі цікавіла...карты педаль, дзе я павінен пачаць???1500 абаротаў???я не разумею, чаму? пры павелічэнні працэнт, я лічу, што ў вр меншае значэнне, чым папярэднія...для стадыі ўпырску, што мне прапануеце рабіць?час ўпырску, а???cos? па крайняй меры, я ведаю, дзе ўзяць прыклады
Па-мойму, не мае сэнсу гэтую карту. У EGR не ? выключаючы, па-мойму, вы зрабілі гэта з якой-небудзь праграме? Для астатніх я, здаецца, не прытрымлівацца логіцы гэтых прырашчэння дадзеных cos?. Абмежавальнікі крутоўнага моманту не былі кранутыя, як і многія карты спадарожных тавараў.
Для астатніх я пакідаю patrlare сукенкі? эксперты...![]()
Ад матфея