Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 28

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226

mass air flow circuit p0100 пасля змены турбіны

чисс? калі магу вырашыць гэтую маю праблему;
    пасля ўстаноўкі gtb1446vz bravo 1.6 120 л. с. я з гэтым праблема, у асноўным, калі стральба перадач на 4000 rpm
    загараецца на імгненне кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка (машына з ключом), калі я іду ўніз без паскарэння, але тормаз рухавіка кантрольная лямпа гарыць, затым згасае, праехаўшы некалькі км, і ў дыягназ кажа : "mass air flow circuit".
    цяпер я задаюся пытаннем: калі датчык выдатку паветра ? пайшлі кантрольная лямпа не згасае, а затым на corsa c, калі ? на датчык выдатку паветра не працуе ўключаецца іншы
    шпіен, калі б я дзе-нітка, магчыма, што ў падробленыя кантакт не было б так прадказальна індыкатар; вы бачыце, што я павінен змяніць што-то ў эбу?я спадзяюся, што многія вашы адказы, мне на нервы, ен сьвятло і таму, што " машына не пераходзіць у recovery

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    чисс? калі магу вырашыць гэтую маю праблему;
    пасля ўстаноўкі gtb1446vz bravo 1.6 120 л. с. я з гэтым праблема, у асноўным, калі стральба перадач на 4000 rpm
    загараецца на імгненне кантрольная лямпа няспраўнасці рухавіка (машына з ключом), калі я іду ўніз без паскарэння, але тормаз рухавіка кантрольная лямпа гарыць, затым згасае, праехаўшы некалькі км, і ў дыягназ кажа : "mass air flow circuit".
    цяпер я задаюся пытаннем: калі датчык выдатку паветра ? пайшлі кантрольная лямпа не згасае, а затым на corsa c, калі ? на датчык выдатку паветра не працуе ўключаецца іншы
    шпіен, калі б я дзе-нітка, магчыма, што ў падробленыя кантакт не было б так прадказальна індыкатар; вы бачыце, што я павінен змяніць што-то ў эбу?я спадзяюся, што многія вашы адказы, мне на нервы, ен сьвятло і таму, што " машына не пераходзіць у recovery
    на якой аўтамабіль і рухавік
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    opel corsa c 1.3 mjet 70 л.с. код рухавіка z13dt

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Маючы змянілася турбіны, вы павінны rescale ўсей крывой датчык выдатку паветра на карце. Часта таксама пры пераходзе ад зменнай геаметрыяй кіравацца з перепускного клапана, наадварот, так і механічным спосабам.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    дзякуй, дэні, калі месца карту маглі б вы дапамагчы мне знайсці яе? для мяне тыя лініі, яны ўсе аднолькавыя!

вы зарабляеце іншых коней такім чынам?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 13-04-2014 да 12:18

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Я ? давялося чытаць, што пу? таксама даваць памылку, чаму? вымераныя значэння занадта discordati ад чаканых / мэты.
    Потым ты змяніў турбіна, лушчак на датчык выдатку паветра, для якіх линеаризация павінна застаецца той жа. Па-мойму праблема ? турбіна адказвае занадта па-рознаму з гэтай серыі, і калі для, скажам, за 100% газ і 4000 абаротаў плануецца 1 Бар, можа быць, з новай турбінай у цябе 1.2, не дастаткова, чаму? ні ў recovery, але застаецца досыць доўга, чаму? эбу пазнае аб тым, што што-то ідзе не так. Гэта толькі здагадка, я не ведаю, што ecu

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    я сеў на датчык выдатку паветра ў кропцы 1.9 jtd, але я зрабіў, перш чым мяняць турбіну, і ў мяне ніколі не было такой праблемы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    эбу ? класічная marelli mjet, як punto, panda,y...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    але машына ў парадку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    вядома, толькі ў тым, што ен шпіен мне на нервы, і пасля таго, як загараецца і згасае два разы, на трэці раз загараецца іншы індыкатар, ці не ? машыны з
    гаечны ключ а загараецца памылка рухавіка, і што я павінен выключыць дыягназ, чаму? не сыходзіце толькі

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •