Вынікі з 1 па 8 з 8

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    4

scodifica иммобилайзер fiat stilo jtd

Прывітанне, я новы на форуме, і я хацеў info, мой аўтамабіль цяпер адкрываецца з ключа і загараецца іншы (так я яго купіў) я купіў на ebay камплект, які змяшчае блок кіравання з сабой скрутак дроту і два ключа з фіксатарам. Аванс, які яшчэ камплект павінен быць усталяваны, але я ўжо зрабіў лязо жа дызайн іншы, мне асвятляе карціну і прымушае мяне павярнуць стартар, але не заводзіць. Паколькі электрыкі, што мне прыйдзецца? сабраць камплект не так нос, бачачы праца, што вам трэба? рабіць, што параіце мне рабіць???

- ці магу я ўсталяваць камплект самастойна?? ? цяжка???
    - я магу выняць иммобилайзера, так што уключыце прама машына з новых і старых ключоў, без праблемаў???
    - я магу зрабіць гэта ў адзіночку??

дзякуй тым, хто будзе рэагаваць?!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы павінны даць яшчэ инфо на тып кіравання, які манціруе.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    вы павінны даць яшчэ инфо на тып кіравання, які манціруе.
    вы на самай справе, што стілус мы гаворым jtd 115-120-140 бензін 1.6-1.8-дык і вы кажаце тое, у vanvera
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    калі і jtd. чытайце flash і postala. або знайсці поўны камплект і далей.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    4
    І jtd 140 л. аднак raga што я не вельмі добра з эбу cio? яшчэ тэрміны, якія ўжываюцца для абазначэння рэчаў, не ведаю!!! Прабачце....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Па мне можна было не купляць усе, што папа рэчы і scodificare проста ваш ecu, так, што кладзеце ў рух з любой ключ мог ператварыцца ў карціну. Нават у гэты момант па мне было б правільнае рашэнне, паколькі ў адваротным выпадку для вырашэння вы павінны атрымаць поўны камплект бартавы кампутар, ключ запальванне і ecu рухавіка.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    гэта ? la bastarda edc16c8 адзінае рашэнне verginare эбу рухавіка, а замяніць боды і ключы, калі б вы былі больш вопытных маглі дадаць непасрэдна ключы на трыко
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    4
    я разумею,.... у момант я, як мне дзейнічаць??? ? камплект, які ў рэшце рэшт не я заплаціў вельмі, але і вельмі функцыянальны... калі вы хочаце замест фота...што вы думаеце???? з павагай

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •