Прывітанне вам месца на адной з маіх першых карт, ? у giulietta 1.6 jtdm 105л.з 2011 года, 39000 км. Што вы думаеце??
Прывітанне вам месца на адной з маіх першых карт, ? у giulietta 1.6 jtdm 105л.з 2011 года, 39000 км. Што вы думаеце??
зыходны файл для параўнаньня, дзе'
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
http://www.professionalchiptuning.ne...0&d=1347384836 Ці добра гэта?
Вы ўпэўненыя, што файл крычы, так і тое, што вы адправілі?? Файл mo мае гэты лік:
Bosch
EDC16C39
1037516795
Тое, ori апублікавана даў гэты нумар:
Bosch
EDC16C39
1037510822
Ад матфея
Ancoro я не магу спампаваць карты, я думаў, што гэта было добра, тое ж самае.. але гэта ? у крычы
файл ori выдалены Я загрузіў яе, добра?
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 18-03-2014 да 02:10
Я даў яму зірнуць ? не крыўдуйце таму р? ўсміхаццаТы па-за шляху. Ад прырашчэння ў працэнтах, не зразумець, добра тое, што вы робіце. Ін'екцыі можна было даць пі? ведаючы, куды пакласці рукі. Тое ж самае для карты педаль. У адваротным выпадку ціск у магістралі rail для карты standard, вы можаце пакінуць яго арыентацыі, але ў той жа час, калі вы зменіце ведаючы, чаму? вы павінны таксама наладзіць адпаведныя фільтры, змясціўшы іх у pelino-й? высокіх тое, што ўстаноўленыя мэты. Turbo, ажыццяўляецца ў пунктах і overboost ўпалі мы маглі б таксама застацца, але ты dimentincato у роднасную ? у любым выпадку ідзе ў першую чаргу кантралюецца ціск. Абмежавальнікі крутоўнага моманту-гэта смешна. Карацей кажучы, калі вы загрузілі такія рэчы, як правіла, не даход, нічога. Але, перш за ўсе, калі хочаце савет абыякавым, пачынае чытаць розныя абмеркавання, прысутныя на форуме, c'? шмат вучыцца ? некалькі прыкладаў для вывучэння.
ee
Ps.. Знайдзі таксама ставіцца да правіл, файлы крычы ідуць, размешчаныя ў адпаведным раздзеле, калі яны не існуюць ? то есць месцы, спасылкі на абмеркаванне. Кажу табе, для таго, каб не incappi у непрыемныя нязручнасці,і вы зможаце лепш інтэграваць у гэтым супольнасці
У банк дадзеных ? gi? маецца файл ori Giulietta 1.6 jtdm і ? тое, што я напісаў у пачатку, ці павінен я ўпісаць яго ў свой?
Ваш файл на Врі ? акрамя таго, што c'? у базе дадзеных форуму. Пошты ваш файл залатых ў банк, і затым вы змяшчаеце спасылку qu
Ад матфея