-
Фактары пераўтварэнні карты
Прывітанне, хлопцы.
Я хацеў бы абмеркаваць разам з вамі дачыненні да фактараў дыялогу, якая залежыць ад карту на карту і блок кіравання ў блок кіравання. Вас, калі вы знаходзіце крывых, выяўленых у дзесятковай базы, напрыклад prex max rail (0/16000 для focus 1600 tdi 90 cv), як riconducete гэта значэнне ў блок? вымярэння сапраўдныя, напрыклад Бар?
-
абмеркаванне перасунута ў раздзел пі? падыходзіць, будзьце ўважлівыя ў наступны раз. каб атрымаць тлумачэнні-й? падрабязная ўставіць спасылку на карту, якая там стаіць на data base file врі з колькасцю паведамленняў, і вы атрымаеце тлумачэньні-й? падрабязная
-
У вашым прыкладзе канкрэтных або, каэфіцыент пераўтварэння ? 0,1.
Да мяжы таксама азначае дакладнага тыпу ECU cos? ад ў стане дапамагчы вам з большай дакладнасцю, а таксама іншых фактараў пераўтварэння (IQ, Нм, turbo, etc).
-
Магчыма, было б нядрэнна зрабіць спіс з фактараў пераўтварэння для розных ecu....
-
А yannsaba. Я збіраю*дакументацыі, мінак? адміністратара, магчыма, апублікаваць яго.. дзяліцеся вашай мудрасцю!
-
дзяліцеся ўсім, хлопцы, за выключэннем жонак і сябровак
-
edc16:
Крутоўны момант у Нм= значэнне x 0,1
Авансы= значэнне x 0,0234275
Ціск Турбо= значэнне -1000 (каб зняць prex атмасфернага), а затым /1000 і для яе ў бар (у адваротным выпадку ? у mbar)
Iq=значэнне x0,01
Тэмпература= значэнне -273
Ціску ў рампы= значэнне x0,1
Rpm=x1
Лямбда-0,001
Час ўпырску=x1
Duty cycle Vgt= 0,012207
-
для edc 16 дадаў:
педаль 0.012207 --> %
атмасферны ціск, 1 --> mbar
для edc15
час ўпырску 0,976 --> зша
астатнія-пі? або менш тых, у edc16.
marelli mjd 6f3 і 6jf іх, мы можам экстрапаляваць з дыскусіі, прысвечанай, а затым, калі іх не хапае каго-то, я думаю, што я іх амаль усе, я магу іх атрымаць!
-
Вялікія хлопчыкі, можа? быць карысная ўсім, хто цяпер
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума