Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: race evo стандарт dimensionesport

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48

race evo стандарт dimensionesport

Хлопцы, я не знайшоў на форуме пост, дзе вы кажаце аб гэтай версіі, і я вырашыў папрасіць вас інфармацыя. Я спрабаваў купіць гэта праграмнае забеспячэнне, але шукаю думкі тых, хто валодае аб тым, як ідзе, які ? працы крэдытаў і chks купіць. Цікава, у агульным-й? info магчымых��. Дзякуй, колькі будзе ўдзельнічаць.*

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    калі вы не знайшлі нічога не будзе? прычыне,што гэтыя цьмяным спорт грошы нават паветра, які дыхае,гэта мае асабістае меркаванне!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я падзяляю, як сказаў motorsport,памер спорт гэта выдатная кампанія, нічога не сказаць, так як пратаколы,дапамогу і надзейнасць былі добра пастаўлены, але сумнай ноце і кошт абсталявання,кошт штогадовых абнаўленняў, што гэта абсурдна і тое, што кожны аўтамабіль, які вы не чытайце ****** але вам неабходна спампаваць файл налад для рэдагавання, а затым, калі ў вас няма гэтага канкрэтнага файла налады вы плаціце за кожны аўтамабіль, які вы робіце, такім чынам, вы не ****** рухацца ў цане, але вы вымушаныя рабіць кошты вышэй, калі ў вас есць файл налады, а затым разумееце, што вы не можаце быць канкурэнтаздольным у параўнанні з іншымі калегамі, якія, магчыма, маюць alientech або magicmotorsport,акрамя таго, race існуе ў 2 версіях,толькі для версіі табліцы, што абмяжоўвае вас шмат, і версія больш дарагі, што ен, гэтак жа 2d, але я павінен сказаць, што я атрымаў, каб убачыць sw і вельмі сырой, з майго пункту гледжання,было дадаць, што памер спорт часта чытае з файлаў, якія не сумяшчальныя з іншым абсталяваннем і, такім чынам, часта ў супрацоўніцтве з калегамі становіцца цяжка,гэта тое, што я ведаю па досведзе майго калегі, які мае гэта абсталяванне, калі, можа быць хто-небудзь ведае больш і хоча абвергнуць тое, што напісана тварам наперад.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    што тычыцца omt, калі есць кантакты па ***** info*professionalchiptuning і пакіньце нам свой кантактны тэлефон, мы маглі б абмяняць 2 пагуляю, можа быць, мы што-то афіцыйнае для вас.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Паведамленні
    305
    Я пацвярджаю, што сказаў msport, базавая версія (толькі табліцы ? вельмі абмежаваная, без уліку якасці? файлаў налады пры ўмове, што не ? топ.
    Значна лепш, лепш, ecm арыгінальны alientech.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    рым
    Паведамленні
    48
    Ок, я прыняў пад увагу гэта праграмнае забеспячэнне! мне здаецца, што есць карты з назвамі правільнымі і рэальнымі, чым тытан. Ці ведаеце вы ? паляпшэнне з гэтай пункту гледжання titanium? У адваротным выпадку што параіце вы мне см простае ў выкарыстанні праграмнае забеспячэнне, як гэтыя 2?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di angelolsp
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Болга
    Катання
    Паведамленні
    525
    Перайсці ecm у апошні час яны абнавілі драйвер і многія імены былі прыстасоўвацца, а ад break, то вы разумееце, што карты кажуць...
    Не існуе хуткіх аўтамабіляў... Але толькі цяжкія ногі!!!!:cool::cool:

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •