Прывітанне ўсім ..!
я бачыў у сеткі дадатковыя модулі adblue для iveco
хто-небудзь ведае, ці працуюць яны?![]()
Прывітанне ўсім ..!
я бачыў у сеткі дадатковыя модулі adblue для iveco
хто-небудзь ведае, ці працуюць яны?![]()
Я паспрабаваў адзін, на аўтобусе setra, які мае завод mercedes, bosch, але не гэта было добра, мне, што' грузавік і аўтобус не, але я спрабаваў тое ж самае... Як і то, programabille aspeto першы грузавік, каб паўтарыць спробу...
але глядзіце, я чуў некалькі, што робіць горны ...практычна c' ? хто кажа, што ўсталеўваць яго каля глушыцеля , хто кажа, што ўсталеўваць яго паблізу, ззаду, каля помпы, але не кожны яго.
праблема, што я хачу лічбы....
есць шмат спосабаў, каб выдаліць adiblue : або дадатковы модуль на лініі, якая можа скажаць сігнал лініі can або значна больш ручной elenare некаторых датчыкаў і зондаў на глушыцель, калі вы заўважылі на рот глушыцель пасля obbolizione у src рот глушыцеля вы адразу назад чорны пасля паездак
Прабачце, але што модулі? Як яны называюцца? Калі адмін даюць дазволу! Проста, каб capirecome фірмамі
Прывітанне chiptuning.cro, паглядзець, што, калі гары ўсе формы трэба перапраграмаваць, інакш не працуе, то вы можаце адкрыць яго і памяняць толькі помпа, якія з'яўляюцца bosch, усе роўна, на самай справе, калі вы ўсталюеце манометр на трубах ціск павінна быць 5 atm
Вы павінны паказаць, лепш, калі яны дадатковыя модулі для павелічэння магутнасці або модулі, каб заблакаваць эбу ўвесці adblue.-
з асабістага вопыту, у мяне заўседы было добра з маімі модуляў адносна scania