Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Mr.Flash
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118

праблема BDM або проста сурочыць ?

прывітанне, хлопцы, здарылася з-за рэчаў, сюррэалістычныя ...

ecu marelli класічнай 1.3 mjet ...... адзін з многіх, зробленых у bdm , заўседы з, як правіла, bdm , з усімі ласкамі выпадку, ...... і г. д. чытаць, змяняць, надпіс , ок, у працягу 2 дзен, а затым на аўтамабіль не хапае. Ecu туды, няма сувязі, я ricollego з BDM .... не прызнанне мікрапрацэсара. Памерла.

такія рэчы здараюцца, я кажу , хоць і невытлумачальнае.... нешанцаванне? ці, можа быць, выпадкова. Vab? мы не думаем, занадта шмат, возьмем іншы ecu, усярэдзіне поўнай рэзервовай копіі, і далей .

праз некалькі месяцаў .......

ecu edc16c34 ....... чытаць, змяняць, напісана ок ........... на працягу 2 дзен ..... і ў машыне не хапае!!!!! Акрамя таго, тут няма сувязі і т. д. і т. п. ...........

Зараз ....... бачылі, што я не веру тым больш у форуме ........... вы што думаеце ???

Гэта абсурдна , невытлумачальна ... прызнаў, што есць праблемы з BDM, чаму? вы ? дарма растраціць (таму яго паважаныя працы з 2007 года без страты ходу!!!!) ці ў яго alimentatorino...... або праблема з паяльнікам..... або з пк........ я не магу растлумачыць, як гэта робіць мікра пашкоджваюцца ПАСЛЯ пэўнага часу і не АДРАЗУ..................

ідэі????

дзякуй

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    вы зачыненыя, каб добра ecu пасля ? была адкрыта?

калі-небудзь здарылася, падобны выпадак мог даць тлумачэнні, калі не памылка, адкрыцце і закрыцце ecu,
    і/або ўмяшання іншых людзей на гэтыя ecu пасля вашага ўмяшання...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Таксама я лічу праблему пры адкрыцці ecu і ўшчыльненне, раз напісана, што машыны шэсць ок, калі пасля unq тыдзень не ідзе, ці хто-то узламаў або пхд разбураны, якія з штуршкоў дарогі, ен скончыў ламацца....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    22
    вядома, што ? што дзіўна, дзіўна ніколі не адбылося мне????? Я па-іншаму як bdm, што блок харчавання вы ніколі не ведаеце!!

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    прывітанне, альфа! выключаю праблемы ў адтуліну ў marelli, але і асабліва ў bosch ...... пасля столькіх адтуліны, я стаў экспертам у кропку, што не пакідаю нават прыкметы адверткі (я пабудаваў нейкі клін, размешчаны насупраць) , выразна scaldo як проста (не занадта шмат, трымаю голымі рукамі, а затым далека ад крытычных тэмператур для ўнутраных швоў)

абедзве ecu былі запячатаны.

sno74: я прыйшоў, думаючы, металічнай стружкі, якія заставаліся ўнутры, і яны пайшлі, каб зрабіць некалькі кароткіх рух macchina........... але я адчуваю таксама выключыць гэтага, чаму? апошні раз я нават, прадзьмухваецца сціснутым паветрам, сухі, cos? для пяшчоты, і для бяспекі. у любым выпадку diveramente, як я бачыў на іншых ecu , адкрытых мной, не маюць габлюшкі.

c'? неабходна ўлічваць, што паміж адной і іншай BDM ? быў выкарыстаны для іншых ecu нават аднаго тыпу....... і ? заўседы ўсе ішло добра.

? сітуацыя сапраўды непрыгожая, так як я НЕ РАЗУМЕЮ, што адбываецца.............і там? я не люблю наогул !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Харватыя
    Паведамленні
    157
    вы ўпэўненыя, што не грейте занадта, можа быць што-то...
    мне не'не поспех, але я senttito ад калегаў, што і як можна...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    калі ў вас награваецца занадта шмат ці няправільна, і/або на якой-то кампанент gi? няспраўны можа быць адзін dissaldamento-то кампанент, які цяпер закранае і не тычыцца....

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    118
    як я пісаў вышэй, трымаю яе голымі рукамі...... як ? можна отпаяйте кампанент з тэмпературай cos? нізкія? не думаю, што можна...

тады я адкрыты сотні , я ўпэўнены, што праблема не ? давялося, напрыклад, адкрыцце або іншае............ я думаў, што некаторыя праблемы ў BDM або блок харчавання пытаўся ў вас, калі ў вас ніколі не чуў нічога падобнага.... ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    і здарылася з блокаў харчавання кітайскіх, якія давалі менш напружанне, але не падключаўся нават не эбу, калі замест таго, даваў яшчэ вольт я ведаю, што ў ей адразу ж, я схільны думаць, праблемы, адкрыцця таго, што не ў першы раз, што людзі не ў адкрытых дзясяткаў здарыцца-небудзь, што есць праблемы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я калі-то я выпадкова на харчаванне 17 вольт, але ecu да гэтага часу працуе....

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •