прывітанне, хлопцы, здарылася з-за рэчаў, сюррэалістычныя ...
ecu marelli класічнай 1.3 mjet ...... адзін з многіх, зробленых у bdm , заўседы з, як правіла, bdm , з усімі ласкамі выпадку, ...... і г. д. чытаць, змяняць, надпіс , ок, у працягу 2 дзен, а затым на аўтамабіль не хапае. Ecu туды, няма сувязі, я ricollego з BDM .... не прызнанне мікрапрацэсара. Памерла.
такія рэчы здараюцца, я кажу , хоць і невытлумачальнае.... нешанцаванне? ці, можа быць, выпадкова. Vab? мы не думаем, занадта шмат, возьмем іншы ecu, усярэдзіне поўнай рэзервовай копіі, і далей .
праз некалькі месяцаў .......
ecu edc16c34 ....... чытаць, змяняць, напісана ок ........... на працягу 2 дзен ..... і ў машыне не хапае!!!!! Акрамя таго, тут няма сувязі і т. д. і т. п. ...........
Зараз ....... бачылі, што я не веру тым больш у форуме ........... вы што думаеце ???
Гэта абсурдна , невытлумачальна ... прызнаў, што есць праблемы з BDM, чаму? вы ? дарма растраціць (таму яго паважаныя працы з 2007 года без страты ходу!!!!) ці ў яго alimentatorino...... або праблема з паяльнікам..... або з пк........ я не магу растлумачыць, як гэта робіць мікра пашкоджваюцца ПАСЛЯ пэўнага часу і не АДРАЗУ..................
ідэі????
дзякуй![]()