Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di raffaell0
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206

Расходомер паветра ПРАДАВАЦЬ W168 A-klasse рамонт

Прывітанне, я заўважыў, што чума, сярод вялікай колькасці эканамічнай палітыкі аўтавытворцаў, якія есць, я за руку, і cio? на датчык выдатку паветра ПРАДАВАЦЬ W168 што ? прыліпла да ecu рухавіка, і іх кошт для гэтай мадэлі датчык выдатку паветра вагаецца ў германіі ў 300?, каб зрабіць у спецыялізаваных рамонтных майстэрняў. Звяртаючыся ў вэб-італія, я заўважыў, што яна вагаецца паміж 150 і 200?. Я не разумею розніцы, што c?? паміж італіяй і германіяй у метадзе, частка сумы.
    Пытанне:
    Я магу пазнаць яго, нават я гэта зрабіць, калі хто-небудзь з вас ведае працэс?
    Буду ўдзячная кіраўніцтва, відэа, метадычныя ўказанні.
    Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    27
    есць датчыкі запасных, якія могуць замяніць аперацыю ? вельмі складаны, але ? пастаянна далікатны і патрабуе пэўнай дакладнасці і далікатнасці ў замене.... варта разбурэння новыя датчыкі! каб зрабіць добрую працу, у дадатак да рамонту, неабходна паўтарыць рэгуляванне з добрай дыягностыкі. заўседы лепш з Mb star diagnosis... я раблю гэта з той :-) знаемы ў германіі замяняе частка поўнага ўнутранага датчыка MAF, што гэта за аперацыя ? pi? легка? я не ведаю, дзе reperisca датчык ў камплекце

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Магіі Heroes Брава!! Правільна, на аперацыі, якія вырабляюцца ў германіі. І на самай справе не c?? ніхто не ведае, дзе знаходзяць элементы.Можа быць, вы? Камплект ламелей l?я бачыў толькі ў італіі. І вы можаце зэканоміць з дапамогай гэтага метаду.У германіі працуе з фірмаў cos?, і cio? што адправіць кавалак і табе яго рамантуюць. Ад 250 да 300€. Але я не думаю, што пасля рамонту вы павінны ісці з дыягназам, акрамя выдалення памылак, магчыма, але не больш.
    Пытанне будзе спантанным, у чым?? у differnza паміж гэтымі двума метадамі? ? эфектыўна, у той жа матацыкла, камплекты фрыкцыенным дыскаў і / або датчыка поўнага?
    Ваш знаемы, вы ведаеце, сказаць, калі пасля рамонту павінны ісці з дыягназам? З дыягназам я не маю на ўвазе чытаць памылкі і выдаляць іх.Чаму? гэта пу? з autocom.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    так што змены ламелі або, што змены ўсе bedimetro ўнутры вы павінны затым зрабіць навучанне з дыягностыкі, і не ўсе гэта робяць, у адваротным выпадку я ведаю некаторых, якія здымаюць зусім, а затым працуюць у карту, але я не ведаю, аперацыю ў дэталях.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    Штутгарт
    Паведамленні
    206
    Уга вы заўседы вялікую дапамогу і дзякую цябе. Вы можаце мне сказаць, калі дзеянні, эканомія з ламелей, а таксама фактычная замена датчыка ў камплекце? Чаму? эканомія ? правільны аргумент, але калі не параўноўваць якасць?/кошт нікуды не падыходзіць. Гэта-тое, чаму? я хацеў бы мець пацвярджэнне з асабістага вопыту.
    А я не перакананы тым фактам, што нават змена датчыка трэба зрабіць?навучання, з дапамогай дыягностыкі. У залежнасці ад стратэгіі продажаў, я чытаў, што не c?? не трэба нічога рабіць, як аднавіць усе ў зыходнае значэнне , і інш , і то толькі змантаваць яго. Есць нямецкія сайты,і многія нават ангельскіх. Іх, мяняецца толькі цана. Вядома, вы заўседы перавышае 300 да 500€. Вы, аказваецца, нават табе гэта?
    Дзякуй

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •