Вынікі з 1 па 10 з 10

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dom86
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199

jaguar xtipe 2.0 tdi шум да мінімуму

прывітанне ўсім у мяне Jaguar, што пі? ke Jaguar ? ford... гэты аўтамабіль ? замянілі нацягвальнік ланцугу грм, нацяжны ролік верхні рэмень і акумулятар аўтамабіля, калі ўключаецца клімат кароста нацягвальнік рамяня не ведаю, pi? dv біцца галавой якога, на жаль, толькі на sa см вырашыць гэтую праблему? загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў dom86 Visualizza Messaggio
    прывітанне ўсім у мяне Jaguar, што пі? ke Jaguar ? ford... гэты аўтамабіль ? замянілі нацягвальнік ланцугу грм, нацяжны ролік верхні рэмень і акумулятар аўтамабіля, калі ўключаецца клімат кароста нацягвальнік рамяня не ведаю, pi? dv біцца галавой якога, на жаль, толькі на sa см вырашыць гэтую праблему? загадзя дзякуй
    Прывітанне, калі ты робіш ведаць абазначэнне рухавіка давайце лепш зразумець, генератар мае шкіў, фіксаваны або мабільны?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Шкіў дэмпфер на генератар.. і вырашыць у адзін момант..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    рухавік ? тое, mondeo 3 прабачце ciqueturbo см, я падыходжу шкіў згасаюць, існуе шкіў можна было сабраць войска генератара?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    рухавік ? тое, mondeo 3 прабачце ciqueturbo см, я падыходжу шкіў згасаюць, існуе шкіў можна было сабраць войска генератара?
    Ne або зробленыя на пару,
    і ці ліквідаваць са шкивами smorzartici генератара,
    download.jpg
    не, я ад часткі іх кода INA або вывесці, але стары шкіў легка прыстасоўваецца..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Тыя жакея ne абмен na прыліву... Проста адчуваць аўтамабіль у рух, якое мне справа, калі заблакаваная або няма.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    blakwolf Jaguar не маюць шківы smorzatrici тут мы stiam кажучы аб змяніць а дзякуючы cique turbo заўтра proveder? ўсталяваць шкіў варта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    blakwolf Jaguar не маюць шківы smorzatrici тут мы stiam кажучы аб змяніць а дзякуючы cique turbo заўтра proveder? ўсталяваць шкіў варта

Не я ніколі не трапіце jaguar і ўсе роўна я не разумею, што вы казалі, змяняць зыходнай сістэмы. Гэты мод я зрабіў на 166 і 156 jtd першай серыі.

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Паведамленні
    199
    дзякуй cinqueturbo праблема вырашана cn шкіў mondeo 3 d я спадзяюся, што вы можаце супрацьпаставіць карысць у будучыні

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    І зразумеў, што

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •