Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: праблема ў иммо golf 4 1.6 sr

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    4

праблема ў иммо golf 4 1.6 sr

прывітанне ўсім, я спадзяюся, што хто-то можа мне дапамагчы sprogammare ў иммо майго golf 4 1.6 sr з блокам кіравання Siemens 5wp4371 03,я хацеў бы ведаць, калі, як праграміст пу? змясціцца ezp2010 або gq-4x, ці магу я выкарыстоўваць test soic clip ці я павінен отпаяйте і замяніць eprom?
    праграмнае забеспячэнне выкарыстання, каб перапраграмаваць і дзе я магу знайсці файл sprogrammato ўставіць у eprom? я дзякую ўсіх, хто мае цярпенне растлумачыць і дапамагчы мне.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Румынія
    Паведамленні
    8
    Чырвоны ? pi? легка знайсці свой PIN-код і націсніце іншую клавішу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    84
    у eepron для мяне ? заўседы лепш dissaldarla рызыкі, не рабіць шкоды , вашыя праграмісты іх не ведаю, асабіста я выкарыстоўваю elnec .
    у нпг не трэба яго мяняць, і p, каб зрабіць immo off, павінна быць праграмнае забеспячэнне, ці вы павінны ведаць чалавека, які мае, што я ведаю, не існуюць ужо? гатовыя.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    4
    Дзякуй вам вялікі, што адказалі мне, і што есьць ўжо вам цікава, калі вы можаце мне параіць добрую праграму, тыпу meucci ці падобныя рэчы для праграміста.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    84
    я аддаю перавагу l 'elnec, на мой погляд ? pi? поўны , нават кітай-гэта добра, але вазьмі beeg пруг+ досыць за тое, што вы павінны зрабіць, beegproog нармальна ? за межамі вытворчасці, а затым, калі вы хочаце завяршыць усе купіць программатор upa і за ўсе астатняе.
    факты, прыгожыя перамяшчацца на ****** і паглядзець спецыфікацыі.
    добры дзень, у вашым распараджэнні

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    у willem cq-x4 ідзе вельмі добра, я то я ўжо даўно і ідзе па-буйному, abbinalo да упа і да xprog і чахол на большасць работ,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    у gq-4x ідзе па-буйному. ведаю ( калі не ўжо zoccolata) чытайце і пішыце . і вы страх праходзіць

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •