Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98

Info на карце, час ўпырску JTD

У спасылку на файл: http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1339773582

У карты ўпырску, вы заўважылі, што 65 / 70 мм для значэнняў ціску ў рампы 1350 каля 1400 час ПАВЯЛІЧВАЕЦЦА у адрозненне ад? паменшыць, што лагічна не мае сэнсу.

Адзіныя тлумачэнні:
    - Інжэктар ў тых пэўных умовах сапраўды трэба больш? часу, каб надаць жа qta дызельнага паліва 1400 бар, чым 1350.
    - Па нейкай невядомай прычыне карту або атрымаць пэўны адказ ? вырашыў ўвесці значэнне, што не мае сэнсу.

Вы думаеце, com'? сітуацыі?
    Чаму? цяпер я прынес rail 1400 і я не хацеў бы, што б гэта контрпрадуктыўна!

Прашу прабачэння загадзя, калі я памыліўся раздзелам!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    33
    прывітанне, я яшчэ не магу праверыць, ці файлы, таму я магу сказаць вам толькі адну рэч 65мм^3 або 70мм^3, што азначае: breakpoint не лічаць, так чаму? не ? фактычная....есць яшчэ IQ limiters і карта, чым ваша, будучы 70 павінна быць або edc15c і edc16c8 я думаю, я не ведаю...таму не думаю, што есць паступлення, то, каб разгледзець, калі што ? контрпрадуктыўна, што вы павінны ўбачыць, нават калі ў вас разблакаваны i rail limiters, чаму? у адваротным выпадку вы спыніцеся ў 1350 бяспечна

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Я не магу знайсці сэнс... у памеры справа? уведзены таргетынг, падвышаючы ціск у магістралі rail ход павінен быць, каб прымусіць манатонна змяншальнай. Наколькі павялічваецца?
    Прывітанне
    Франчэска

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    ? праўда, asdone бачыў правільна.
    sar? памылка запісу дадзеных на карту, а на самай справе ? паказаныя розніца 2% у сэнсе не аднастайна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    павялічваецца патроху, і 60 us ці крыху больш?. ? таксама дакладна, што потым галіне карту ад арыгінала не чытаецца, для? я не магу зразумець, калі адпавядае праўдзе? або ? іх па памылцы (але карту ? ori)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    Што дзіўна, 60 us на тыя ціску, не ? гэтак жа мала...
    Я б не хацеў, не будучы выкарыстаны ў гэтых раенах, карты не былі добра адкалібраваць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    Citazione Першапачаткова Напісаў checchitotiralaleva Visualizza Messaggio
    Што дзіўна, 60 us на тыя ціску, не ? гэтак жа мала...
    Я б не хацеў, не будучы выкарыстаны ў гэтых раенах, карты не былі добра адкалібраваць...
    пу? быць, калі гэтыя пункту знаходзяцца па-за выкарыстання для гэтай мадэлі наўрад ці з'яўляюцца прадметам праверкі і пу? пазбегнуць.
    вопыт калибратор

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    У euro3 140 л.с. вы заўважылі, карту часоў тлярата да 1600 бар, але карту ціску не перавышае 1400,
    Bp ціску пасля 1400: 1500, 1594, 1595,1596,1597,1598,1599,1600
    вядома, часу на гэта ціск ўсе ж, але не выкарыстоўваюцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    П'емонт
    Паведамленні
    79
    так, я ведаю, што ? адзінае тлумачэнне... мы нават у раенах, не сцеб, часам пакідаем некаторыя дзярмо...? карту фарсункі, хоць і не вымяраецца, акрамя ціску выкарыстання павінны быць добра сабраў да канца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Паведамленні
    98
    Затым карэкцыя, вынікаючы тэндэнцыі змены значэння "суседзяў"? карту ? роўна таксама і на іншых 147 jtd 115 HW/SW па-рознаму..? я з задавальненнем пабудаваць карту з фактычнымі значэннямі і з ecu ўсведамляе колькасць

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •